Τελευταία Νέα
Τραπεζικά νέα

Alpha Bank: Στις 31/7 η Γενική Συνέλευση - Θα εξεταστεί το ζήτημα παροχής stock options στη Διοίκηση

tags :
Alpha Bank: Στις 31/7 η Γενική Συνέλευση - Θα εξεταστεί το ζήτημα παροχής stock options στη Διοίκηση
Alpha Bank: Στις 31/7 η Γενική Συνέλευση
Η θέσπιση προγράμματος διάθεσης μετοχών σε στελέχη της Διοίκησης και του προσωπικού της Alpha Bank με τη μορφή δικαιωμάτων προαίρεσης για απόκτηση μετοχών (stock options) θα προταθεί από τη διοίκηση του ομίλου προς έγκριση στη Γενική Συνέλευση στις 31 Ιουλίου 2020.
Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Alpha Bank κατά τον ν.4548/2018 «Αναμόρφωση του δικαίου των ανωνύμων εταιρειών»και το Καταστατικό (όπως ισχύουν), προσκαλούνται οι κάτοχοι κοινών, μετά δικαιώματος ψήφου, άυλων μετοχών έκδοσης της «Alpha Τράπεζα Α.Ε.»(η «Τράπεζα») σε Τακτική Γενική Συνέλευση στις 31 Ιουλίου 2020, ημέρα Παρασκευή και ώρα 10.00 στην Αθήνα, στο Ξενοδοχείο Hilton Αθηνών, Λεωφόρος Βασιλίσσης Σοφίας 46.
Επισημαίνεται ότι η Τράπεζα, με στόχο την προστασία των Μετόχων, των Εργαζομένων της και γενικά του κοινού,εφαρμόζει όλα τα προληπτικά μέτρα ασφαλείας για τον περιορισμό της διάδοσης του Covid-19.
Υπενθυμίζεται ότι, όπως σε κάθε Γενική Συνέλευση, η συμμετοχή στην Τακτική Γενική Συνέλευση είναι δυνατήκαι μέσω αντιπροσώπου και η ψηφοδοσία μπορεί να πραγματοποιηθείσύμφωνα με έγγραφες οδηγίες του Μετόχου.
Όσοι εκ των Μετόχων επιθυμούν να κάνουν χρήση της δυνατότητας αυτής παρακαλούνται να επικοινωνήσουνμε το Τμήμα Εξυπηρέτησης Μετόχων στον αριθμό τηλεφώνου 210 343 6721 και 210 343 6754 ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο ShareholdersSection@alpha.gr.
Επισημαίνεται ότι, λόγω της εφαρμογής των προληπτικών μέτρων ασφαλείας για τον περιορισμό της διάδοσης του Covid-19, δεν θα επιτραπεί η είσοδος στον χώρο της Συνέλευσης σε τρίτα πρόσωπα, πλην των Μετόχων και των αντιπροσώπων αυτών, και δεν θα ακολουθήσει δεξίωση των παρισταμένων, όπως συνηθίζεται.
Οι Μέτοχοι έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν στην Τακτική Γενική Συνέλευση και στην ψηφοφορία σύμφωνα με τιςδιαδικασίες που ορίζονται στην παρούσα Πρόσκληση υπό τις παραγράφους Α και Β κατωτέρω.
Οι Μέτοχοι έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τις εργασίες της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης,σύμφωνα με τις διαδικασίες που ορίζονται στην παρούσα Πρόσκληση υπό την παράγραφο Δ κατωτέρω,στηνιστοσελίδα https://axia.athexgroup.gr και στην αγγλική γλώσσα στην ιστοσελίδα https://axia.athexgroup.gr/en/home.
 
Image

Image

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης