Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

Περαιτέρω εκτόξευση για τη μετοχή της Amazon «βλέπει» η Citi – Στα 3.500 δολ. η τιμή-στόχος

Περαιτέρω εκτόξευση για τη μετοχή της Amazon «βλέπει» η Citi – Στα 3.500 δολ. η τιμή-στόχος
Περαιτέρω άνοδο για τη μετοχή της Amazon «βλέπει» η Citi 
Σε δραστική επί τα βελτίω αναθεώρηση της τιμής-στόχου (12μήνου) για τη μετοχή της Amazon προχώρησε η Citi, επικαλούμενη την ανθεκτικότητα των οικονομικών μεγεθών για τον αμερικανικό κολοσσό αλλά και την εκτίμηση για περαιτέρω άνοδο εσόδων και κερδών προσεχώς.
Ειδικότερα, η αμερικανική επενδυτική τράπεζα τοποθετεί πλέον την τιμή-στόχο στα 3.500 δολάρια, από 2.700 δολ. προηγουμένως.
Στις 6/7, η μετοχή της Amazon στις χρηματιστηριακές αγορές της Νέας Υόρκης «έσπασε» το φράγμα των 3.000 δολαρίων, εκτοξεύοντας την κεφαλαιοποίηση του αμερικανικού κολοσσού στο ασύλληπτο ποσό των 1,5 τρισεκ. δολαρίων.
Να σημειωθεί πως τα καθαρά κέρδη της Amazon κατέγραψαν σημαντική υποχώρηση το πρώτο τρίμηνο του 2020, με το ποσό να διαμορφώνεται σε 2,5 δισεκ. δολάρια έναντι 3,6 δισεκ. το αντίστοιχο χρονικό διάστημα του περασμένου έτους.
Τα έσοδα της κολοσσιαίας αμερικανικής εταιρείας του ηλεκτρονικού λιανεμπορίου ανήλθαν σε 75,5 δισεκ. δολάρια την περίοδο Ιανουαρίου-Μαρτίου 2020, έναντι 59,7 δισεκ. ένα χρόνο πριν.
Έκτοτε, όμως, η μετοχή έχει καταγράψει «άλμα» 500 ευρώ μέσα σε λιγότερο από δύο μήνες, καθώς οι εκτιμήσεις των αναλυτών είναι άκρως αισιόδοξες, ενώ ταυτόχρονα η εταιρεία του Jeff Bezos επεκτείνεται σε όλους τους κλάδους με πολύ ταχείς ρυθμούς.
Στις 16:40, η μετοχή διαπραγματεύεται στο -0,2% και τα 3.175 δολάρια, με κεφαλαιοποίηση ύψους 1,6 τρισεκ. δολαρίων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης