Τελευταία Νέα
Διεθνή

Κινέζα ιολόγος κατηγορεί την Κίνα ότι απέκρυψε τον κορωνοιό ενώ γνώριζε τις συνέπειες

Κινέζα ιολόγος κατηγορεί την Κίνα ότι απέκρυψε τον κορωνοιό ενώ γνώριζε τις συνέπειες
Η Li-Meng Yan, η οποία ειδικεύτηκε στην ιολογία και την ανοσολογία στη Σχολή Δημόσιας Υγείας του Χονγκ Κονγκ, εγκατέλειψε το Χονγκ Κονγκ στις 28 Απριλίου για τις ΗΠΑ, γνωρίζοντας ότι θα μπορούσε να φυλακιστεί ή να εξαφανιστεί.
Μια διακεκριμένη κινέζα ιολόγος εγκατέλειψε το Χονγκ Κονγκ και υποστηρίζει ότι η κινεζική κυβέρνηση γνώριζε για το COVID-19 πολύ πριν εμφανιστεί ως πρόβλημα στην Κίνα και ότι οι επόπτες της - μερικοί από τους κορυφαίους εμπειρογνώμονες του τομέα - αγνόησαν την έρευνα που διεξήγαγε κατά την έναρξη της πανδημίας σύμφωνα με μια αποκλειστική συνέντευξη με την Fox News.
Η Li-Meng Yan, η οποία ειδικεύτηκε στην ιολογία και την ανοσολογία στη Σχολή Δημόσιας Υγείας του Χονγκ Κονγκ, εγκατέλειψε το Χονγκ Κονγκ στις 28 Απριλίου με πτήση Cathay Pacific προς τις Ηνωμένες Πολιτείες, γνωρίζοντας ότι θα μπορούσε να φυλακιστεί ή να εξαφανιστεί.
Προσθέτει ότι η Κίνα είχε υποχρέωση να πει στον κόσμο, την αλήθεια.
Η Li-Meng Yan η οποία έχει ζητήσει προστασία, ισχυρίζεται ότι η κυβέρνηση της Κίνας προσπαθεί να καταστρέψει τη φήμη της μέσω απαξίωσης του έργου της.
Η Li-Meng Yan πιστεύει ότι η ζωή της κινδυνεύει.
Φοβάται ότι δεν μπορεί ποτέ να επιστρέψει στο σπίτι της και ζει με τη σκληρή αλήθεια ότι πιθανότατα δεν θα δει ποτέ ξανά τους φίλους ή την οικογένειά της.
Ο λόγος που ήρθα στις Η.Π.Α. είναι να στείλω ένα μήνυμα αλήθειας για τον Covid 19 δήλωσε η Li-Meng Yan από μια άγνωστη τοποθεσία.
Η Li-Meng Yan λέει ότι ήταν μια από τις πρώτες επιστήμονες στον κόσμο που μελέτησε το COVID-19 (εκτός από τους ερευνητές του Wuhan, ίσως) αφού ο επόπτης του, ο Δρ Leo Poon, της ζήτησε να εξετάσει το "περίεργο σύμπλεγμα περιπτώσεων SARS της ηπειρωτικής Κίνας στα τέλη Δεκεμβρίου 2019, "σύμφωνα με την έκθεση.
"Η κυβέρνηση της Κίνας αρνήθηκε να επιτρέψει στους εμπειρογνώμονες του εξωτερικού, συμπεριλαμβανομένων εκείνων στο Χονγκ Κονγκ, να κάνουν έρευνα στην Κίνα".
Γύρισα λοιπόν στους φίλους μου για να λάβω περισσότερες πληροφορίες."
Οι συνάδελφοι της Li-Meng Yan και ειδικά ένας από τους οποίους εργάστηκε στο Κινέζικο Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων, φέρεται να είπε στις 31 Δεκεμβρίου ότι ο ιός μεταδόθηκε μεταξύ ανθρώπων πολύ πριν το Κομουνιστικό Κόμμα ή ο ΠΟΥ αναγνωρίζουν την αλήθεια.
Η συγκάλυψη
Η Li-Meng Yan είπε ότι η συζήτηση μεταξύ συναδέλφων στην Κίνα για την ασθένεια πήρε μια απότομη τροπή μετά από πληροφορίες ότι "γιατροί και ερευνητές που συζητούσαν ανοιχτά για τον ιό ξαφνικά μαζεύτηκαν".
Οι επαφές στο Wuhan έγιναν εντελώς σκοτεινές και άλλοι προειδοποίησαν να μην ξαναθέσουν ερωτήματα για τον ιό – και ζήτησαν να φορούν μάσκες.
Υπάρχουν πολλοί, πολλοί ασθενείς που δεν λαμβάνουν έγκαιρα θεραπεία οι γιατροί στα νοσοκομεία φοβούνται, αλλά δεν μπορούν να μιλήσουν.
Είπε ότι ανέφερε τα ευρήματά της στον επόπτη της ξανά στις 16 Ιανουαρίου, αλλά εκείνος της είπε «να σιωπήσει και να είναι προσεκτική.
Θα έχουμε πρόβλημα και θα εξαφανιστούμε»
Η Li-Meng Yan ισχυρίζεται επίσης ότι ο διευθυντής ενός εργαστηρίου που σχετίζεται με τον ΠΟΥ, ο καθηγητής Malik Peiris, ήξερε αλλά δεν έκανε τίποτα γι 'αυτό.
Ο ιστότοπος του ΠΟΥ χαρακτηρίζει τον Peiris ως «σύμβουλο» στην επιτροπή έκτακτης ανάγκης του ΠΟΥ για τους διεθνείς κανονισμούς υγείας για την πνευμονία λόγω του Novel Coronavirus 2019-nCoV.
Γνωρίζω τη διαφθορά μεταξύ αυτού του διεθνούς οργανισμού όπως ο ΠΟΥ προς την κυβέρνηση της Κίνας και το Κομμουνιστικό Κόμμα της Κίνας.
Βασικά ... το αποδέχομαι, αλλά δεν θέλω αυτές οι παραπλανητικές πληροφορίες να εξαπλωθούν στον κόσμο
Ο ΠΟΥ αρνείται ότι ο καθηγητής Malik Peiris εργάζεται άμεσα για τον οργανισμό, λέγοντας στον Fox ότι ο καθηγητής Malik Peiris είναι ειδικός σε μολυσματικές ασθένειες που έχει συμμετάσχει σε αποστολές και ομάδες εμπειρογνωμόνων του ΠΟΥ - όπως και πολλοί άνθρωποι επιφανείς στους τομείς τους", προσθέτοντας ότι αυτό δεν τον κάνει και εργαζόμενο στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας.
https://www.zerohedge.com/s3/files/inline-images/yan%20can.jpg?itok=83NXOkja
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης