Στην Κέρκυρα βρίσκεται ο Κ. Μητσοτάκης για το Kassiopi Project - Τι περιλαμβάνει το σχέδιο για τον Ερημίτη

Στην Κέρκυρα βρίσκεται ο Κ. Μητσοτάκης για το Kassiopi Project - Τι περιλαμβάνει το σχέδιο για τον Ερημίτη
Το kassiopi Project περιλαμβάνει την κατασκευή ξενοδοχείου στην καταπράσινη περιοχή του Ερημίτη και πολυτελών κατοικιών
Στην Κέρκυρα για τα εγκαίνια των εργασιών του Kassiopi Project στον Ερημίτη,  βρίσκεται  σήμερα (11/7) ο Κυριάκος Μητσοτάκης με υπουργικό κλιμάκιο.
Το kassiopi Project περιλαμβάνει την κατασκευή ξενοδοχείου στην καταπράσινη περιοχή του Ερημίτη, περίπου 90 δωματίων και έναν μικρό αριθμό πολυτελών διαμερισμάτων, χώρους εστίασης με θέα το Ιόνιο πέλαγος,καθώς κι ενός επιλεγμένου αριθμού πολυτελών κατοικιών.
Ο πρωθυπουργός, θα έχει αλλεπάλληλες συναντήσεις με φορείς του νησιού, ενώ υπουργοί και υφυπουργοί, που τον συνοδεύουν θα έχουν επιμέρους συναντήσεις εργασίας για θέματα που αφορούν την Κέρκυρα και τον τουριστικό κλάδο.
Πρώτη στάση του πρωθυπουργού στο νησί είναι το Αχίλλειον, όπου τον κ. Μητσοτάκη θα συνοδεύει η υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Λίνα Μενδώνη. Κατόπιν θα ακολουθήσει συνάντηση με την περιφερειάρχη Ιονίων νήσων Ρόδη Κράτσα Τσαγκαροπούλου στα γραφεία της Περιφέρειας στις Αλυκές, ενώ στη 1.00 το μεσημέρι ο πρωθυπουργός θα συναντηθεί με τους δημάρχους του νησιού, στο Παλιό Δημαρχείο της Κέρκυρας San Giacomo.
Νωρίς το μεσημέρι ο πρωθυπουργός θα επισκεφθεί τον Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνα και αμέσως μετά θα έχει συνάντηση με εμπορικούς φορείς του νησιού στο Επιμελητήριο της Κέρκυρας.

Το απόγευμα, συνοδευόμενος από τον υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια, θα επισκεφθεί το Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας και στη συνέχεια θα μεταβεί στο μουσείο του Ιωάννη Καποδίστρια.
Τον πρωθυπουργό θα συνοδεύουν επίσης ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων 'Αδωνις Γεωργιάδης, ο υπουργός Τουρισμού Χ. Θεοχάρης, ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κωστής Χατζηδάκης, ο υφυπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων - Βιομηχανίας και Εμπορίου Νίκος Παπαθανάσης, ο γενικός γραμματέας Συντονισμού Διαχείρισης Αποβλήτων Μανώλης Γραφάκος, ενώ από χθες το απόγευμα βρίσκεται στο νησί ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Κώστας Σκρέκας, που είχε συναντήσεις αρχικά με την δήμαρχο Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων νήσων Μερόπη Υδραίου και στην συνέχεια με την περιφερειάρχη Ρόδη Κράτσα Τσαγκαροπούλου.

www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS