Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Καβάλα: Νεκρός σε χαράδρα διακινητής μη νόμιμων μεταναστών - Σύλληψη του συνεργού του

Καβάλα: Νεκρός σε χαράδρα διακινητής μη νόμιμων μεταναστών - Σύλληψη του συνεργού του
Οι δράστες προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας 11 μη νόμιμους μετανάστες
Νεκρός σε χαράδρα κάτω από γέφυρα στην Εγνατία κατά μήκος της διαδρομής Καβάλας - Ξάνθης βρέθηκε ένας παράνομος διακινητής μεταναστών.
Ο άνδρας, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, φέρεται να έπεσε από τη γέφυρα στην προσπάθειά του να διαφύγει τη σύλληψη, καθώς μαζί με συνεργό του, που συνελήφθη από τους αστυνομικούς, προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας 11 μη νόμιμους μετανάστες.
Ο δεύτερος διακινητής συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας.
Οι δυο δράστες το προηγούμενο βράδυ με το επιβατικής χρήσης ιδιωτικό όχημά τους δεν σταμάτησαν σε σήμα των αστυνομικών, ενώ λίγο πιο κάτω προσέκρουσε στις προστατευτικές μπάρες και ακινητοποιήθηκε, χωρίς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός.
Οι δύο διακινητές εγκατέλειψαν το όχημα και τράπηκαν πεζοί σε φυγή, κατευθυνόμενοι σε παρακείμενη δασώδη και κρημνώδη περιοχή, ενώ οι αστυνομικοί φτάνοντας στο σημείο εντόπισαν στο εσωτερικό του αυτοκινήτου 11 μη νόμιμους μετανάστες.
Ακολούθησαν έρευνες και αναζητήσεις, στη διάρκεια των οποίων οι αστυνομικοί εντόπισαν νεκρό το συνοδηγό - διακινητή σε παρακείμενη χαράδρα και μερικές ώρες αργότερα εντόπισαν και συνέλαβαν τον οδηγό-διακινητή πλησίον του κόμβου Άγιου Σίλα.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης