ΗΠΑ: H υπουργός Παιδείας DeVos εξετάζει την επαναλειτουργία των σχολείων το φθινόπωρο

ΗΠΑ: H υπουργός Παιδείας DeVos εξετάζει την επαναλειτουργία των σχολείων το φθινόπωρο
Η υπουργός Παιδείας των ΗΠΑ, Betsy DeVos διατήρησε σήμερα Κυριακή 12 Ιουλίου, ενεργή την κινητικότητα της κυβέρνησης Trump για την επαναλειτουργία των σχολείων το φθινόπωρο
Η υπουργός Παιδείας των ΗΠΑ, Betsy DeVos διατήρησε σήμερα Κυριακή 12 Ιουλίου, ενεργή την κινητικότητα της κυβέρνησης Trump για την επαναλειτουργία των σχολείων το φθινόπωρο.
Ωστόσο, η ίδια απέτυχε να υποστηρίξει κάποιο πλαίσιο οδηγιών -συμπεριλαμβανομένων και των ομοσπονδιακών οδηγιών υγείας- αναφορικά με το πως μια τέτοια κίνηση μπορεί να υλοποιηθεί με ασφάλεια.
"Γνωρίζουμε ότι τα παιδιά μολύνονται από τον ιό σε σημαντικά χαμηλότερα ποσοστά από οποιοδήποτε άλλο τμήμα του πληθυσμού.
Δεν υπάρχει κάτι στα στοιχεία που να συστήνει ότι η επιστροφή των παιδιών στα σχολεία είναι επικίνδυνη για τα ίδια,” δήλωσε η DeVos στην εκπομπή του CNN "State of the Union."
Η υπουργός Παιδείας δεν αναφέρθηκε σε κάποιες λεπτομέρειες για το πως το υπουργείο της θα συμβουλεύσει ή θα βοηθήσει τις σχολικές περιφέρειες και τις πολιτείες με την επαναλειτουργία των σχολείων, με δεδομένη την αναζωπύρωση της έξαρσης των περιστατικών μόλυνσης από τον κορονοϊό, σε παναμερικανικό επίπεδο.

www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS