Κορωνοϊός – Λίβανος: Πάνω από 100 νέα κρούσματα το τελευταίο 24ωρο – Τα περισσότερα σε εργαζόμενους εταιρίας καθαρισμού

Κορωνοϊός – Λίβανος:  Πάνω από 100 νέα κρούσματα το τελευταίο 24ωρο – Τα περισσότερα σε εργαζόμενους εταιρίας καθαρισμού
Τα περισσότερα περιστατικά καταγράφηκαν μεταξύ των εργαζόμενων σε μία εταιρία καθαρισμού
Πάνω από 100 νέα περιστατικά μόλυνσης από την COVID-19 καταγράφηκαν στον Λίβανο το τελευταίο 24ωρο, που είναι και η μεγαλύτερη ημερήσια αύξηση των περιστατικών μόλυνσης.
Τα περισσότερα περιστατικά καταγράφηκαν μεταξύ των εργαζόμενων σε μία εταιρία καθαρισμού, όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Υγείας,  Hamad Hassan.
«Να διαβεβαιώσω τους ανθρώπους ότι η εστία είναι γνωστή», δήλωσε ο υπουργός Υγείας στην τηλεόραση LBC και πρόσθεσε ότι ποσοστό μεγαλύτερο του 75% των περιστατικών μόλυνσης συνδέονται με μία μεγάλη εταιρία καθαρισμού, όπου δεν υπήρχαν συμπτώματα και δεν εργάζονται Λιβανέζοι.
Ο Hamad Hassan ανέφερε ότι οι 800 εργαζόμενοι της εταιρίας χρειάζεται να κάνουν διαγνωστικά τεστ, μαζί με άλλους 1.000 εργαζόμενους από δύο άλλες εταιρίες, με τους οποίους και συνδέονταν οι εργαζόμενοι της πρώτης εταιρίας.
Εκτίμησε ότι ο αριθμός των κρουσμάτων θα παραμείνει υψηλός αυτή την εβδομάδα.
Σημειώνεται ότι Λίβανος έχει αναφέρει πάνω από 2.000 περιστατικά μόλυνσης και 36 θανάτους από το νέο κορωνοϊό, από τον περασμένο Φεβρουάριο.\
 
www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS