Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Καβάλα: Θετικός στον κορωνοϊό και ο πατέρας του 10χρονου Σέρβου – Επέστρεψαν στην πατρίδα τους

Καβάλα: Θετικός στον κορωνοϊό και ο πατέρας του 10χρονου Σέρβου – Επέστρεψαν στην πατρίδα τους
Την Κυριακή 13/7 βρέθηκε θετικός στον ιό και ο πατέρας του παιδιού
Θετικός στον  κορωνοϊό βρέθηκε και ο πατέρας του 10χρονου Σέρβου, μετά τον έλεγχο από τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ στο συνοριακό φυλάκιο του Προμαχώνα κατά την είσοδό του στη χώρα.
Ο 10χρονος βρέθηκε θετικός στον ιό στο τεστ που του έγινε στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας λίγο προτού υποβληθεί σε εγχείρηση για αφαίρεση σκωληκοειδίτιδας.
Την Κυριακή 13/7 βρέθηκε θετικός στον ιό και ο πατέρας του παιδιού, το οποίο νωρίτερα το μεσημέρι έλαβε εξιτήριο.
Μετά από συνεννόηση με το διοικητή του νοσοκομείου και τις σχετικές οδηγίες που έδωσε ο ΕΟΔΥ, ο πατέρας παρέλαβε το γιο και τη σύζυγό του από την είσοδο του νοσοκομείου και στη συνέχεια, σύμφωνα με τις οδηγίες που τους δόθηκαν, ξεκίνησαν το ταξίδι της επιστροφής τους για τη Σερβία.
Σημειώνεται ότι η τετραμελής οικογένεια από τη Σερβία ήρθε στη Θάσο για διακοπές την προηγούμενη εβδομάδα.
Ο 10χρονος στις 8 Ιουλίου παραπονέθηκε για πόνους στην κοιλιά, αρχικά επισκέφθηκε με τους γονείς του το Κέντρο Υγείας Πρίνου και στη συνέχεια ο πατέρας του, με το ΙΧ αυτοκίνητο του, τον μετάφερε στο νοσοκομείο Καβάλας όπου διαπιστώθηκε η κατάσταση της υγείας του και πριν από την εγχείρηση, σύμφωνα με το πρωτόκολλο, το παιδί υποβλήθηκε σε τεστ.
Η εξέταση βγήκε θετική αν και ο μικρός ήταν τελείως ασυμπτωματικός.
Αρνητικό βγήκε το τεστ στο οποίο υποβλήθηκε και η μητέρα.
Τόσο η μητέρα όσο και ο γιος μετά την εγχείρηση παρέμειναν στην απομόνωση, ενώ ο πατέρας με τον δεύτερο γιο της οικογένειας επέστρεψαν στη Θάσο και απομονώθηκαν στο ξενοδοχείο καραντίνας που έχει οριστεί στο νησί.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης