Τελευταία Νέα
Διεθνή

To FBI στρατολόγησε ιολόγους από το Wuhan - Αναζητά αποδείξεις για το αν ο κορωνοϊός είναι προϊόν εργαστηρίου και το ρόλο της κινεζικής κυβέρνησης

tags :
To FBI στρατολόγησε ιολόγους από το Wuhan - Αναζητά αποδείξεις για το αν ο κορωνοϊός είναι προϊόν εργαστηρίου και το ρόλο της κινεζικής κυβέρνησης
Καταγγελίες ότι η κινεζική κυβέρνηση χρησιμοποίησε το χρόνο για να μαζέψει όλο τον προστατευτικό εξοπλισμό του κόσμου
Μια μέρα μετά την αναφορά ότι ένας σεβαστός Κινέζος ιολόγος εγκατέλειψε το Χονγκ Κονγκ λόγω των χειρισμών του Πεκίνου στην πανδημία του COVID - 19, ο πρώην στρατηγικός αναλυτής του Donald Trump, Steve Bannon, δήλωσε στην Daily Mail ότι επιστήμονες από το Ινστιτούτο Ιολογίας του Wuhan (Γουχάν) και άλλα εργαστήρια έχουν καταφύγει στη Δύση και εργάζονται για τη συλλογή αποδεικτικών στοιχείων εναντίον του Κινεζικού Κομμουνιστικού Κόμματος (Κ.Κ.Κ.).
Στόχος των αμερικανικών αρχών είναι να διευκρινιστεί ο ρόλος της Κίνας στην πανδημία του COVID-19, η οποία έχει σκοτώσει πάνω από 560.000 ζωές παγκοσμίως από τον περασμένο Δεκέμβριο.
"Οι άνθρωποι θα σοκαριστούν", είπε ο Bannon στη Mail, καθώς σε λίγο θα μάθουν τι έχουν πει οι αποστάτες στις υπηρεσίες πληροφοριών στην Αμερική, την Ευρώπη και το Ηνωμένο Βασίλειο.
Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία για να αμφισβητήσουν τον ισχυρισμό του ΚΚΚ ότι η πανδημία προήλθε από μια αγορά - όχι σε εργαστήριο.
"Νομίζω ότι αυτό που πρόκειται να μάθει ο κόσμος είναι ότι αυτοί οι επιστήμονες έκαναν πειράματα τα οποία δεν ήταν πλήρως εξουσιοδοτημένοι ή ήξεραν τι έκαναν.
Αλλά κατά κάποιον τρόπο, είτε μέσω ακούσιου λάθους, είτε μέσω του προσωπικού του εργαστηρίου, ένας από αυτούς τους ιούς βγήκε από το εργαστήριο, ανέφερε ο Bannon.
"Δεν είναι τόσο δύσκολο για αυτούς τους ιούς να βγουν.
Γι 'αυτό αυτά τα εργαστήρια είναι τόσο επικίνδυνα", ανέφερε.
"Είχαμε ουσιαστικά ένα βιολογικό Τσερνομπίλ στο Γουχάν, αλλά το κέντρο βάρους, το Ground Zero, βρισκόταν γύρω από το εργαστήριο.
Και όπως το Τσερνομπίλ, υπήρχε κάλυψη - ο κρατικός μηχανισμός της Κίνας απλώς προστάτευσε τους επιστήμονες".
Επίσης, σύμφωνα με τον Bannon, η κινεζική κυβέρνηση χρησιμοποίησε το χρόνο για να μαζέψει όλο τον προστατευτικό εξοπλισμό του κόσμου.
Πρόκειται για μια δολοφονική δικτατορία".

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης