Τελευταία Νέα
Διεθνή

Κατέρρευσαν τα έσοδα του Μπάκιγχαμ - Η βασίλισσα Ελισάβετ πουλά τζιν για να καλύψει τα έξοδα

tags :
Κατέρρευσαν τα έσοδα του Μπάκιγχαμ - Η βασίλισσα Ελισάβετ πουλά τζιν για να καλύψει τα έξοδα
Ήδη έχει προκληθεί μαύρη τρύπα 18 εκατ. στερλινών στα βρετανικά βασιλικά έσοδα
Τζιν φτιαγμένο από φύλλα που βρίσκονται στο πίσω μέρος του Ανάκτορου του Μπάκιγχαμ άρχισε να πουλά η βασίλισσα Ελισάβετ ΙΙ, καθώς τα έσοδα από τουρίστες που επισκέπτονται τις κατοικίες της έχουν καταρρεύσει.
Η Royal Collection Trust, ένα τμήμα της Royal Household, παρουσίασε ένα premium τζιν μικρής παρτίδας στο Λονδίνο προς πώληση, εμποτισμένο με φύλλα δάφνης και μουριάς που βρέθηκαν στον πίσω κήπο της.
Και αυτή η κίνηση έρχεται λίγες μέρες αφότου αναφέρθηκε ότι τα έσοδα από τουρίστες που επισκέφτηκαν τα ανάκτορα της κατέρρευσαν λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, προκαλώντας μια μαύρη τρύπα στα οικονομικά ύψους 18 εκατ. λιρών.
Μέχρι 250 εργαζόμενοι έχουν προσφερθεί εθελοντικές αγορές, σύμφωνα με την εφημερίδα The Sun.
Σύμφωνα με τους οικονομικούς συμβούλους της βασίλισσας, ένα μπουκάλι τζιν του Buckingham Palace αξίας 40 λιρών θα βοηθήσει στην ενίσχυση των βασιλικών οικονομικών.
Όλα τα κέρδη από τις πωλήσεις του τζιν πηγαίνουν στο Royal Collection Trust, το οποίο είναι εγγεγραμμένο φιλανθρωπικό ίδρυμα, και θα βοηθήσει στη χρηματοδότηση της φροντίδας και της διατήρησης της Royal Collection, αναφέρθηκε στη σχετική δήλωση των ανακτόρων.
Η Royal Collection είναι μία από τις μεγαλύτερες και σημαντικότερες συλλογές τέχνης στον κόσμο και μία από τις τελευταίες μεγάλες ευρωπαϊκές συλλογές που παραμένουν άθικτες.
Περιλαμβάνει σχεδόν όλες τις πτυχές των καλών και διακοσμητικών τεχνών, και εκτείνεται σε περίπου 15 βασιλικές κατοικίες και πρώην κατοικίες σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο, οι περισσότερες από τις οποίες είναι τακτικά ανοιχτές στο κοινό.
Image

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης