Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεραπετρίτης (υπ.Επικρατείας): Έως τις 31/7 στη Βουλή το πόρισμα της Επιτροπής για τον Δ. Παπαγγελόπουλο

tags :
Γεραπετρίτης (υπ.Επικρατείας): Έως τις 31/7 στη Βουλή το πόρισμα της Επιτροπής για τον Δ. Παπαγγελόπουλο
Ισορροπημένο το πόρισμα της ΝΔ υποστήριξε ο υπουργός Επικρατείας
Έως τις 31 Ιουλίου θα κατατεθεί στη Βουλή το πόρισμα της Προανακριτικής Επιτροπής για την εμπλοκή του πρώην αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης, Δ. Παπαγγελόπουλου στην υπόθεση της Novartis υποστήριξε ο υπουργός Επικρατείας, Γ. Γεραπετρίτης.
Σε δηλώσεις του στο ΣΚΑΪ ο κ.Γεραπετρίτης είπε ότι το πόρισμα θα κατατεθεί στη Βουλή έως τις 31/7 και αυτή με τη σειρά της θα αποφασίσει εάν θα παραπεμφθεί σε Ειδικό Δικαστήριο ο κ.Παπαγγελόπουλος.
Ο κ.Γεραπετρίτης έκανε λόγο για ένα ισορροπημένο πόρισμα, λέγοντας ότι η Επιτροπή προχώρησε σε εκτενή διαδικασία συλλογής αποδείξεων, υπογραμμίζοντας ότι δεν έφτασε στο σημείο να παραπέμπονται πρόσωπα, για τα οποία δε στοιχειοθετήθηκαν σε απόλυτο βαθμό οι κατηγορίες.
Όσον αφορά την απόφαση του ΣτΕ για τα αναδρομικά των συνταξιούχων, ο υπ.Επικρατείας τόνισε ότι πρόθεση της κυβέρνησης είναι να δώσει τα αναδρομικά σε όλους όσοι τα δικαιούνται.
«Η κυβέρνηση σέβεται τις αποφάσεις των δικαστηρίων στο ακέραιο, στο πλαίσιο των δημοσιονομικών δυνατοτήτων της χώρας» επεσήμανε ο κ.Γεραπετρίτης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης