Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

ΟΠΑΠ: Έγκριση Κομισιόν στην απόκτηση του αποκλειστικού ελέγχου από τον όμιλο SAZKA

tags :
ΟΠΑΠ: Έγκριση Κομισιόν στην απόκτηση του αποκλειστικού ελέγχου από τον όμιλο SAZKA
Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ενέκρινε, σύμφωνα με τον κανονισμό συγκεντρώσεων της ΕΕ, την απόκτηση του αποκλειστικού ελέγχου επί του συνόλου του ΟΠΑΠ Α.Ε. από τον τσεχικό όμιλο SAZKA Group
Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ενέκρινε, σύμφωνα με τον κανονισμό συγκεντρώσεων της ΕΕ, την απόκτηση του αποκλειστικού ελέγχου επί του συνόλου του ΟΠΑΠ από τον τσεχικό όμιλο SAZKA Group, ο οποίος τελεί υπό τον έλεγχο της KKCG AG και υπό τον τελικό έλεγχο της VALEA Foundation.
Όπως υπενθυμίζει στη σχετική ανακοίνωση, προ της συναλλαγής, ο ΟΠΑΠ ελεγχόταν από κοινού από τον SAZKA Group και την εταιρεία Georgiella Holdings Co. Ltd.
«O ΟΠΑΠ δραστηριοποιείται στους τομείς της λαχειοφόρου αγοράς, των τυχερών παιγνίων και των στοιχημάτων στην Κύπρο και την Ελλάδα.
Ο όμιλος SAZKA Group δραστηριοποιείται στους τομείς της λαχειοφόρου αγοράς, των τυχερών παιχνιδιών και των στοιχημάτων στην Αυστρία, την Τσεχία και την Ιταλία.
Η Επιτροπή κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η προτεινόμενη εξαγορά δεν θα επέφερε προβλήματα ανταγωνισμού, λόγω της περιορισμένης επίπτωσης της συναλλαγής στην αγορά», σημειώνεται.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης