Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Η AOC λανσάρει την premium οθόνη 31,5” U32U1

Η AOC λανσάρει την premium οθόνη 31,5” U32U1
Η AOC λανσάρει την premium οθόνη 31,5” U32U1, σχεδιασμένη από το Studio F. A. Porsche
Η εξειδικευμένη εταιρία οθονών AOC παρουσιάζει με υπερηφάνεια την U32U1, μία επαγγελματική οθόνη 31,5” (80 εκ).
Πρόκειται για το αποτέλεσμα ενός συνδυασμού τολμηρού σχεδιασμού του παγκοσμίου φήμης design agency Studio F. A. Porsche και της κορυφαίας τεχνολογίας οθονών της AOC. Το “Design by Studio F. A. Porsche” είναι συνώνυμο με τον εκλεπτυσμένο σχεδιασμό προϊόντος και θαυμάζεται από όλον τον κόσμο – για αυτό και δεν αποτέλεσε έκπληξη η βράβευση της συγκεκριμένης οθόνης 4-πλευρών χωρίς πλαίσιο με το διάσημο Red Dot Design Award.
Η premium αυτή επαγγελματική οθόνη με ανάλυση 4K και VESA DisplayHDR 600, προσανατολισμένη σε επαγγελματίες και οικιακούς χρήστες που αναζητούν υψηλό σχεδιασμό, είναι τώρα διαθέσιμη.

Εντυπωσιακή στο σχεδιασμό και στην τεχνολογία οθόνης: η AOC U32U1

U32U1 – ένας τολμηρός, βραβευμένος σχεδιασμός για επαγγελματική χρήση
Με εξαιρετικό σχεδιασμό που εντυπωσιάζει αμέσως, η U32U1 δημιουργήθηκε από το πιο φημισμένο design studio, το Studio F. A. Porsche, και γι’ αυτό άλλωστε δεν αποτελεί έκπληξη η βράβευσή της με το Red Dot Design Award.
Με την μεταβαλλόμενη αντίληψη των ανθρώπων για την εργασία και την ιδιωτική ζωή, αμφισβητείται ολοένα και περισσότερο η αυστηρή διαφοροποίηση των προϊόντων που στοχεύουν στην επαγγελματική και προσωπική χρήση. Ο σχεδιασμός της U32U1 αντικατοπτρίζει ακριβώς αυτό. Στοχεύει σε χρήστες με υψηλές αισθητικές απαιτήσεις και βασίζεται στις τάσεις του κλασικού σχεδιασμού επίπλων. Η σωληνοειδής βάση ως τρίποδο δημιουργεί μία οπτική ελαφρότητα και την αφήνει να ξεχωρίσει σε οποιοδήποτε περιβάλλον και πλαίσιο χρήσης.
Διακρίνεται επίσης και για άλλα κορυφαία χαρακτηριστικά σχεδίασης: Η 4-πλευρών χωρίς πλαίσιο, λεπτή οθόνη με δυνατότητα κλίσης και περιστροφής στέκεται πάνω στη γυαλιστερή μεταλλική βάση τρίποδου, η οποία ρυθμίζεται στο ύψος έως 120 χιλ. Η οπίσθια πλάκα από αλουμίνιο με στρογγυλεμένες γωνίες, η οποία στεγάζει τα καλώδια, δημιουργεί μία λεπτή αντίθεση με το σκούρο γκρι επίπεδο οπίσθιο κάλυμμα. Μία πραγματική λειτουργική καινοτομία είναι ότι αυτή η πλάκα παραμένει στην ίδια θέση όταν η οθόνη περιστρέφεται σε κατακόρυφη θέση (λειτουργία pivot), όπως επίσης και τα καλώδια. Για αυξημένη ευελιξία, η οθόνη διαθέτει πλέγμα VESA για τοποθέτηση σε εξωτερικές ή επιτοίχιες βάσεις.

AOC U32U1 σχεδιασμένη από το Studio F. A. Porsche

Εξαιρετική απόδοση για επαγγελματικές απαιτήσεις
Η extra-large IPS οθόνη 31,5" (80 εκ) διαθέτει εξαιρετική ανάλυση 4K/UHD (3840 x 2160 pixels). Χάρη στη συμμόρφωση με το πρότυπο VESA Display HDR600, η οθόνη παρέχει βάθος χρώματος 10-bit με αποτέλεσμα 1,07 δισεκατομμύρια χρώματα. Οι εικόνες λάμπουν με εντυπωσιακή αντίθεση και τα χρώματα κυμαίνονται από φωτεινό λευκό έως το πιο βαθύ μαύρο. Η οθόνη καλύπτει το 135% του χρωματικού εύρους sRGB, 100% του χρωματικού εύρους AdobeRGB και 98% του χρωματικού εύρους DCI-P3, που την καθιστούν ιδανική επιλογή για επαγγελματίες και λάτρεις του βίντεο και της φωτογραφίας, καθώς επίσης και για designers.

Συνδεσιμότητα με USB-C 

Εκτός από την υποδοχή DisplayPort 1.4, η οθόνη διαθέτει επίσης θύρες HDMI 2.0 και USB-C, καθώς και ένα USB 3.2 hub. Η σύνδεση USB-C προσφέρει τη λειτουργία DisplayPort Alternate Mode για μεταφορά σημάτων βίντεο υψηλής ανάλυσης από ένα notebook ή άλλον υπολογιστή.
Η παροχή ισχύος μέσω USB μπορεί ταυτόχρονα να φορτίσει την μπαταρία του notebook με έως και 65 W, και η μεταφορά δεδομένων μέσω USB 3.2 εξασφαλίζει αστραπιαία μεταφορά δεδομένων.
“Ο τέλειος συνδυασμός τεχνολογίας αιχμής και εξαιρετικής σχεδίασης είναι αυτό που κάνει τις νέες οθόνες μας που αναπτύσσονται σε συνεργασία με το Studio F. A. Porsche κάτι πραγματικά ξεχωριστό,” αναφέρει ο Stefan Sommer, Director Marketing & Business Management Europe. “Μετά από τη μεγάλη επιτυχία των πρώτων οθονών που κατασκευάσαμε από κοινού πριν δύο χρόνια, είμαι χαρούμενος που μπορούμε σήμερα να παρουσιάσουμε ένα νέο μοντέλο που ξεχωρίζει με τον εξαιρετικό σχεδιασμό του.”
“Με την AOC βρήκαμε έναν τέλειο συνεργάτη που όχι μόνο μοιράζεται, αλλά ενισχύει το όραμά μας για εκλεπτυσμένο σχεδιασμό. Η αμοιβαία κατανόηση της ποιότητας και της απόδοσης μας επιτρέπει να δημιουργούμε premium, κορυφαία προϊόντα που πληρούν τα υψηλότερα τεχνικά και αισθητικά πρότυπα,” αναφέρει ο Christian Schwamkrug, Design Director του Studio F. A. Porsche.
Η οθόνη U32U1 της AOC είναι τώρα διαθέσιμη στα καταστήματα με ενδεικτική τιμή λιανικής πώλησης στα € 959,00.

Σχετικά με την AOC

Η AOC είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες παγκοσμίως στην αγορά οθονών. Υψηλή ποιότητα, αναγνωρισμένη εξυπηρέτηση, ελκυστικός σχεδιασμός καθώς και φιλικά προς το περιβάλλον, εργονομικά και καινοτόμα προϊόντα σε ανταγωνιστικές τιμές είναι οι λόγοι που όλο και περισσότεροι καταναλωτές, εταιρικοί ιθύνοντες και συνεργάτες διανομής εμπιστεύονται την AOC. Η AOC προσφέρει οθόνες που απευθύνονται σε κάθε τύπο χρήστη, είτε πρόκειται για επαγγελματική, οικιακή, ψυχαγωγική χρήση ή gaming. Η AOC είναι θυγατρική εταιρία της TPV Technology Limited, του μεγαλύτερου κατασκευαστή LCD οθονών στον κόσμο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης