Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

XA: Αντίδραση περιμένουν οι αναλυτές – Η γεωπολιτική ένταση θα συνεχίσει να επηρεάζει

tags :
XA: Αντίδραση περιμένουν οι αναλυτές – Η γεωπολιτική ένταση θα συνεχίσει να επηρεάζει
Η αντίδραση της αγοράς είναι απαραίτητη προκειμένου να επανέλθει πάνω από τις 630 μονάδες το ΧΑ και να μην «αναγκαστεί» να προσεγγίσει χαμηλότερες στηρίξεις
Αντίδραση περιμένουν οι αναλυτές στη σημερινή συνεδρίαση λόγω του θετικού κλίματος που επικρατεί στις αγορές του εξωτερικού.
Από την άλλη η αποκλιμάκωση της έντασης με την Τουρκία εκτιμάται πως θα μπορούσε να συμβάλει στη βελτίωση της επενδυτικής ψυχολογίας.
Η αγορά χρειάζεται σήμερα αντίδραση προκειμένου να επανέλθει και πάλι πάνω από τις 630 μονάδες και να μη χειροτερεύσει η τεχνική εικόνα πολλών μετοχών και ειδικά μετοχών της υψηλής κεφαλαιοποίησης.
Στο επίκεντρο θα βρεθεί η μετοχή της Lamda καθώς η πώληση σημαντικού ποσοστού από τη Μαριάννα Λάτση σε τιμή σημαντικά χαμηλότερη όχι μόνο από την τρέχουσα (της Παρασκευής όταν ξεκίνησαν τα πακέτα), αλλά και αρκετά χαμηλότερη από την πρόσφατη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, έφερε πίεση στη μετοχή και υψηλό όγκο.
Στο επίκεντρο θα βρεθεί και η μετοχή της ΕΧΑΕ μετά τη δημοσίευση αποτελεσμάτων εξαμήνου και από τις μικρότερες εταιρείες η Παπουτσάνης, η οποία δημοσίευσε εντυπωσιακά αποτελέσματα για το πρώτο εξάμηνο.

Euroxx
Οι γεωπολιτικές εντάσεις θα συνεχίσουν να επηρεάζουν το ΧΑ.

Eurobank Equities
Για σήμερα περιμένουμε αντίδραση από την αγορά λόγω της θετικής ψυχολογίας στις αγορές του εξωτερικού και την αποκλιμάκωση της έντασης με την Τουρκία.

Beta
Οι γεωπολιτικές εντάσεις σε συνδυασμό με τις ανησυχίες για την πανδημία μπορούν να διατηρήσουν την αδυναμία της αγοράς και στη σημερινή συνεδρίαση.

Γ.Κ
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης