Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ο Trump βλέπει άμεσα έγκριση του εμβολίου και επικρίνει Fauci λόγω δημοσκοπήσεων

Ο Trump βλέπει άμεσα έγκριση του εμβολίου και επικρίνει Fauci λόγω δημοσκοπήσεων
Ο Πρόεδρος Trump θέλει να μάθει γιατί οι δημοσκοπήσεις δεν τον δείχνουν τόσο ψηλά όσο τον Anthony Fauci για την διαχείριση του κορωνοιού.
Άμεση έγκριση του εμβολίου για τον κορωνοιό βλέπει ο αμερικανός Πρόεδρος Donald Trump ο οποίος ανέφερε συγκεκριμένα πολύ – πολύ σύντομα θα έχουμε έγκριση εμβολίου.
Όμως η πιο αξιοπερίεργη δήλωση του Trump αφορά Anthony Fauci κορυφαίο εμπειρογνώμονα για μολυσματικές ασθένειες.
Ο Πρόεδρος Trump θέλει να μάθει γιατί οι δημοσκοπήσεις δεν τον δείχνουν τόσο ψηλά όσο τον Anthony Fauci για την διαχείριση του κορωνοιού.
«Έχει μια πολύ καλή βαθμολογία αποδοχής», δήλωσε ο Trump για τον Anthony Fauci κατά τη διάρκεια ενημέρωσης Τύπου του Λευκού Οίκου σχετικά με την πανδημία.
«Και μου αρέσει, είναι καλό, να θυμάστε, εργάζεται για αυτήν τη κυβέρνηση»
Και διερωτήθηκε γιατί  λοιπόν δεν έχω υψηλή βαθμολογία αποδοχής και σεβασμό όσον αφορά τον κορωνοιό;
Ο πρόεδρος ρωτήθηκε για τις αναρτήσεις του στο Twitter κατηγορώντας τον Fauci, μέλος της ειδικής ομάδας για τον κορωνοιό του Λευκού Οίκου και διευθυντή του Εθνικού Ινστιτούτου Αλλεργίας και Λοιμωδών Νοσημάτων, για παραπλάνηση των αμερικανών.
Φαίνεται να παραπλανά τους Αμερικανούς σχετικά με την υδροξυχλωροκίνη, το φάρμακο για την ελονοσία που είναι αποδεδειγμένο ότι είναι μια αποτελεσματική θεραπεία για το Covid-19.
Ωστόσο, ο Fauci απορρίπτει την αποτελεσματικότητα του φαρμάκου έναντι του κορωνοϊού.
Ο Fauci είπε στο ABC ότι οι κλινικές δοκιμές έχουν δείξει ότι η υδροξυχλωροκίνη είναι εξαιρετικά αποτελεσματική στη θεραπεία του Covid-19.
«Δεν έχω παραπλανήσει το αμερικανικό κοινό σε καμία περίπτωση», πρόσθεσε ο Fauci.
Παρά το γεγονός ότι είναι μέλος της κυβέρνησης Trump, ο Fauci ήταν πρόσφατα στόχος κριτικής από τον Λευκό Οίκο
Ωστόσο, ο Fauci εξακολουθεί να απολαμβάνει υψηλή δημοτικότητα  στις δημοσκοπήσεις σχετικά με τις προσπάθειές του κατά της πανδημίας.
Σχεδόν 2/3 της χώρας πιστεύουν στον Fauci, σύμφωνα με δημοσκόπηση της Quinnipiac ενώ μόνο το 1/3 των αμερικανών εγκρίνει την διαχείριση από τον Trump.
«Θα μπορούσαμε να έχουμε άλλους ανθρώπους, θα μπορούσαμε να έχουμε κάποιον άλλο, δεν θα έπρεπε να είναι ο Δρ Fauci», δήλωσε o Trump στις 28 Ιουλίου 2020..
«Συνεργάζεται με την κυβέρνησή μας και ως επί το πλείστον, κάναμε σχεδόν ότι συνέστησε αυτός και άλλοι, ο Δρ Deborah Birx και άλλοι, που είναι καταπληκτικοί».
Ο Δρ. Fauci και ο Δρ. Birx, δουλεύουν για εμάς αλλά κανείς δεν μου αρέσει είπε ο Trump, ίσως να ευθύνεται η προσωπικότητα μου κατέληξε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης