Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Pasal: Η έκθεση της Grant Thornton για τη δημόσια προσφορά από τη Sterner Stenhus

tags :
Pasal: Η έκθεση της Grant Thornton για τη δημόσια προσφορά από τη Sterner Stenhus
Η έκθεση της Grant Thornton για την Pasal και τη Sterner Stenhus
Την έκθεση της Grant Thornton για την υποχρεωτική δημόσια προσφορά από τη Sterner Stenhus, δημοσιοποίησε σήμερα 31/7 η Pasal.
“Σύμφωνα με το Ν. 3461/2006, όπως ισχύει (ο «Νόμος»), η εταιρεία με την επωνυμία «STERNER STENHUS GREECE AB», η οποία έχει συσταθεί σύμφωνα με το δίκαιο της Σουηδίας, με αριθμό μητρώου 559138-3608 και έχει έδρα στη Σουηδία, Ellipsvagen 12, 141 75, Kungens Kurva, County of Stockholm, Municipality of Stockholm (ο «Προτείνων»), ανακοινώνει την υποβολή υποχρεωτικής δημόσιας πρότασης (η «Δημόσια Πρόταση») προς όλους τους κατόχους των κοινών ονομαστικών, άυλων, μετά ψήφου μετοχών, ονομαστικής αξίας €0,50 έκαστη (οι «Μετοχές»), τις οποίες δεν κατέχουν ο Προτείνων και τα Συντονισμένα Πρόσωπα (όπως ορίζονται παρακάτω), εκδόσεως της ελληνικής ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «PASAL ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΕΩΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ» και διακριτικό τίτλο «PASAL DEVELOPMENT S.A.», εγγεγραμμένης στο Γ.Ε.ΜΗ. με αριθμό 861301000, και έδρα επί της οδού Δορυλαίου 10-12, Δήμος Αθηναίων, Αττικής, Τ.Κ. 11521 (η «Εταιρεία») για την απόκτηση του συνόλου των Μετοχών τους.
2. Κατά την ημερομηνία της παρούσας, το καταβεβλημένο μετοχικό κεφάλαιο της Εταιρείας ανέρχεται σε € 8.419.464, και διαιρείται σε 16.838.928 Μετοχές, οι οποίες διαπραγματεύονται στην «Κατηγορία Επιτήρησης» της Ρυθμιζόμενης Αγοράς του Χρηματιστηρίου Αθηνών (το «Χ.Α.»).”

Δείτε εδώ ολόκληρη την ανακοίνωση της εταιρείας. 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης