Τελευταία Νέα
Διεθνή

Focus: To 65% των Γερμανών υπέρ των αυστηρότερων κυρώσεων κατά την παραβίαση των κανόνων κατά του κορωνοϊού

Focus: To 65% των Γερμανών υπέρ των αυστηρότερων κυρώσεων κατά την παραβίαση των κανόνων κατά του κορωνοϊού
Η πλειοψηφία των Γερμανών πιστεύει ότι οι παραβιάσεις των κανόνων για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού πρέπει να τιμωρούνται αυστηρότερα
Η πλειοψηφία των Γερμανών πιστεύει ότι οι παραβιάσεις των κανόνων για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού πρέπει να τιμωρούνται αυστηρότερα.
Σύμφωνα με έρευνα της εταιρείας δημοσκοπήσεων Kantar / Emnid, η οποία διεξήχθη για λογαριασμό του περιοδικού Focus, το 65% των πολιτών υποστηρίζει ότι πρέπει να επιβάλονται αυστηρότερες κυρώσεις για όσους παραβιάζουν την υποχρεωτική χρήση της μάσκας ή παραβιάζουν τους κανόνες της απόστασης.
Το 32% τάσσεται κατά, ενώ το 3% δηλώνει ουδέτερο.
Πιο συγκεκριμένα: Οι υποστηρικτές του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος (CDU) και του βαυαρικού του βραχίονα, του Χριστιανοκοινωνικού (CSU) Κόμματος συμφωνούν σε ποσοστό 78% να επιβάλλονται αυστηρότερες κυρώσεις και πρόστιμα, ακολουθεί το Σοσιαλδημοκρατικό Κόμμα της Γερμανίας (SPD) με 74%, οι Πράσινοι με 64% και το Φιλελεύθερο Κόμμα της Γερμανίας (FDP) με 63%.
Αντίθετα, μόνο το 38% των υποστηρικτών του κόμματος της Αριστεράς (Die Linke) τάσσεται υπέρ και ακόμα λιγότεροι (27%) της Εναλλακτικής για την Γερμανία (AfD).
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης