Τελευταία Νέα
Πολιτική

Συνάντηση Δένδια με τον πρωθυπουργό της Βόρειας Ρηνανίας - Βεστφαλίας τη Δευτέρα 3/8

Συνάντηση Δένδια με τον πρωθυπουργό της Βόρειας Ρηνανίας - Βεστφαλίας τη Δευτέρα 3/8
O Πρωθυπουργός του Ομόσπονδου Γερμανικού Κρατιδίου της Βόρειας Ρηνανίας - Βεστφαλίας, Armin Laschet, θα επισκεφτεί και τη Λέσβο
Με τον πρωθυπουργό του ομόσπονδου γερμανικού κρατιδίου της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας, Armin Laschet, θα συναντηθεί αύριο, Δευτέρα 3 Αυγούστου, ο Υπουργός Εξωτερικών, Ν. Δένδιας.
Η συνάντηση θα γίνει το μεσημέρι στης Δευτέρας, στις 15:00.
Σημειώνεται  ότι τον Armin Laschet, που  είναι και υποψήφιος για την ηγεσία του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος (CDU), θα συνοδεύεται από τον υπουργό για Παιδιά, Οικογένεια, Πρόσφυγες και Ενσωμάτωση της κυβέρνησής του, Joachim Stamp, καθώς η Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία ήδη συμμετέχει στην υποδοχή από τη Γερμανία ασυνόδευτων ανηλίκων προσφύγων που φιλοξενούνται στην Ελλάδα.
Ο Armin Laschet πρόκειται να μεταβεί και στη Λέσβο, όπου θα έχει συναντήσεις με αρμόδιους για τα κέντρα φιλοξενίας προσφύγων και εκπροσώπους οργανώσεων παροχής βοήθειας, θα επισκεφθεί και τα εν λόγω κέντρα και θα συναντηθεί με αστυνομικούς από τη Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία που υπηρετούν στις δυνάμεις της FRONTEX στην Ελλάδα.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης