Τελευταία Νέα
Διεθνή

Pelosi: Ο Trump διαδίδει ψευδής ειδήσεις για τον κορωνοΐό με τη βοήθεια της ειδικής συμβούλου του

Pelosi: Ο Trump διαδίδει ψευδής ειδήσεις για τον κορωνοΐό με τη βοήθεια της ειδικής συμβούλου του
Η Pelosi είχε χαρακτηρίσει την Birx την χειρότερη σύμβουλο που έχει ο Trump σε συζήτηση με τον Αμερικανό ΥΠΟΙΚ Steve Mnuchin και εκπρόσωπο του Λευκού Οίκου
Καταπέλτης για μια ακόμη φορά κατά του προέδρου Trump, με τον οποίο διατηρούν τη χειρότερη των σχέσεων, ήταν η Πρόεδρος της Βουλής Nancy Pelosi.
Σε σημερινές (2/8) δηλώσεις της τόνισε, ότι δεν έχει εμπιστοσύνη στην συντονίστρια της ειδικής ομάδας του Λευκού Οίκου, Δρ Deborah Birx, για τον κορωνοΐό καθώς συνδέεται με την παραπληροφόρηση στην οποία επιδίδεται ο Αμερικανός πρόεδρος.
«Νομίζω ότι ο πρόεδρος Trump διαδίδει παραπληροφορίες σχετικά με τον ιό και εκείνη βρίσκεται πίσω από τα λόγια του», δήλωσε η Pelosi στο «This Week» του δικτύου ABC.
Η Birx, απαντώντας στο σχόλιο της Pelosi δήλωσε ότι είχε μεγάλο σεβασμό για την Pelosi και απέδωσε την κριτική σε ένα άρθρο των New York Times σχετικά με την πανδημία του Λευκού Οίκου που περιέγραφε την Birx ως υπερβολικά αισιόδοξη σχετικά με την πορεία της πανδημίας στις ΗΠΑ.
Η Pelosi είχε χαρακτηρίσει την Birx την χειρότερη σύμβουλο που θα μπορούσε να έχει ο Trump σε μια συζήτησή με τον Αμερικανό υπουργό Οικονομικών Steve Mnuchin και τον επικεφαλής του Λευκού Οίκου Mark Meadows.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης