Τελευταία Νέα
Διεθνή

Trump: Τα κρούσματα κορωνοϊού αυξάνονται λόγω των πολλών τεστ - Ανοίξτε τα σχολεία

Trump: Τα κρούσματα κορωνοϊού αυξάνονται λόγω των πολλών τεστ - Ανοίξτε τα σχολεία
Οι ΗΠΑ παραμένουν στο κόκκινο όσον αφορά την εξάπλωση του κορωνοϊού με τους ειδικούς να επισημαίνουν ότι η νόσος έχει αρχίσει να πλήττει πλέον και τις αγροτικές περιοχές
Στη διενέργεια πολλών διαγνωστικών τεστ αποδίδει ο Αμερικανός πρόεδρος, Donald Trump, την εκτόξευση των κρουσμάτων κορωνοϊού στις ΗΠΑ.
«Τα κρούσματα αυξάνονται λόγω των πολλών τεστ!
Μεγάλο κομμάτι της χώρας τα πηγαίνει πολύ καλά.
Ανοίξτε τα σχολεία!» αναφέρει στο twitter ο Trump.

Image

Σε tweet που είχε προηγηθεί, ο Αμερικανός πρόεδρος επεσήμανε ότι με εξαίρεση τη Νέα Υόρκη και λίγες ακόμα περιοχές, οι ΗΠΑ τα πηγαίνουν πολύ καλύτερα «απ' ό,τι οι περισσότερες χώρες που δίνουν μάχη με τον ιό της Κίνας.
Πολλές από αυτές τις χώρες έχουν τώρα ένα μεγάλο δεύτερο κύμα.
Τα Fake News εργάζονται υπερωρίες για να κάνουν τις ΗΠΑ (κι εμένα) να φαινόμαστε όσο το δυνατόν πιο κακοί!».

Image

Οι ΗΠΑ παραμένουν στο κόκκινο όσον αφορά την εξάπλωση του κορωνοϊού με τους ειδικούς να επισημαίνουν ότι η νόσος έχει αρχίσει να πλήττει πλέον και τις αγροτικές περιοχές.
Βάσει των τελευταίων στοιχείων, τις τελευταίες 24 ώρες αναφέρθηκαν άλλα 47.508 επιβεβαιωμένα κρούσματα μόλυνσης από τον SARS-CoV-2 με το σύνολο τους να υπολογίζεται σε περίπου 4,7 εκατομμύρια κρούσματα.
Ο ημερήσιος αριθμός των νέων μολύνσεων μειώθηκε χθες σε σύγκριση με αυτούς που καταγράφηκαν τις προηγούμενες πέντε ημέρες, όταν ξεπερνούσαν τις 60.000 ανά 24ωρο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης