Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Δύο νέα προϊόντα ολικής άλεσης λανσάρει η Βιομηχανία Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ

tags :
Δύο νέα προϊόντα ολικής άλεσης λανσάρει η Βιομηχανία Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ
Η Βιομηχανία Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ πρωτοπορεί 
Η Βιομηχανία Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ πρωτοπορεί για μία ακόμα φορά και παρουσιάζει δυο νέα, μοναδικά, προϊόντα ολικής άλεσης, στοχεύοντας να προσφέρει εναλλακτικές Ολικής άλεσης επιλογές στην καθημερινή διατροφή των παιδιών, και όχι μόνο.
Τα Ζωάκια ολικής ήρθαν να προστεθούν στην σειρά ‘τα παιδικά μας’ όπου η Βιομηχανία ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ διαθέτει ήδη την μεγαλύτερη ποικιλία σχημάτων για παιδιά όλων των ηλικιών, μια σειρά μοναδική για την ελληνική αγορά που δημιουργήθηκε με φροντίδα για τους λιλιπούτειους φίλους και τις ανάγκες τους. Ο Τραχανάς ολικής με αγελαδινό γάλα, που ανήκει στη σειρά Παραδοσιακών ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ, αποτελεί μια νέα επιλογή προσανατολισμένη στην υγιεινή διατροφή και στις προσδοκίες του σύγχρονου ανθρώπου.
Τα ζυμαρικά ολικής άλεσης προσφέρουν όλα τα πολύτιμα συστατικά του φλοιού των σπόρων του σταριού και για αυτό είναι πλούσια σε θρεπτικά συστατικά, έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες ενώ παρέχουν ενέργεια στον οργανισμό. Με τα δυο νέα προϊόντα της ΗΛΙΟΣ οι γονείς μπορούν να είναι σίγουροι ότι παρέχουν τόσο στα παιδιά τους όσο και στον εαυτό τους υψηλής διατροφικής αξίας πιάτα που προορίζονται για την καλή υγεία τους.
Η Βιομηχανία Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ ακολουθεί τις αναδυόμενες τάσεις της αγοράς και ανταποκρίνεται στις ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου, ο οποίος υιοθετεί έναν περισσότερο υγιεινό τρόπο ζωής, προσφέροντας καινοτόμα προϊόντα που την αναδεικνύουν σε πρωτοπόρο της ελληνικής και διεθνούς αγοράς.
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της Βιομηχανίας Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ www.heliospasta.gr

Λίγα λόγια για τη Βιομηχανία Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ

Η Βιομηχανία Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ ιδρύθηκε το 1932 έχοντας ως όραμα την ανώτερη ποιότητα και την πρωτοπορία. Με περισσότερα από 85 χρόνια δυναμικής παρουσίας στην αγορά εντός κι εκτός συνόρων, η ΗΛΙΟΣ διαθέτει δίκτυο διανομής πανελλαδικής κάλυψης και πραγματοποιεί εξαγωγές και στις 5 ηπείρους.
Η εταιρεία ΗΛΙΟΣ δημιουργώντας υψηλής ποιότητας ζυμαρικά και καινοτόμα προϊόντα έχει κατακτήσει σημαντικές διακρίσεις καθ’ όλη τη διάρκεια της πορείας της και επενδύει συνεχώς σε ανθρώπινο δυναμικό, και νέους τεχνολογικούς εξοπλισμούς για την κάλυψη της αυξανόμενης ζήτησης και τις απαιτήσεις του σύγχρονου ανθρώπου.
Πολλά από τα προϊόντα της εταιρείας έχουν διακριθεί σε διαγωνισμούς για τη γεύση και την ποιότητα τους ενώ συσκευασίες

www.bankingnews.gr


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης