Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Performance Technologies: Απόφαση της Γενικής Συνέλευσης για μέρισμα και αγορά ιδίων μετοχών

tags :
Performance Technologies: Απόφαση της Γενικής Συνέλευσης για μέρισμα και αγορά ιδίων μετοχών
Performance Technologies: Απόφαση της ΓΣ για μέρισμα και αγορά ιδίων μετοχών
Την προταθείσα από το Διοικητικό Συμβούλιο διανομή μερίσματος, εκ των κερδών της εταιρικής χρήσεως 2019, μικτού ποσού €231.899,40 ήτοι €0,06 ανά μετοχή προ παρακράτησης φόρου 5%, ενέκρινε, μεταξύ άλλων, η χθεσινή Γενική Συνέλευση των μετόχων της PERFORMANCE TECHNOLOGIES.
Δικαιούχοι του μερίσματος είναι οι μέτοχοι της Εταιρείας που θα είναι εγγεγραμμένοι στα αρχεία του Συστήματος Άυλων Τίτλων (Σ.Α.Τ.) την Τρίτη 22/09/2020 (ημερομηνία προσδιορισμού – record date).
Η αποκοπή του δικαιώματος στη λήψη του μερίσματος χρήσης 2019 θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 21/09/2020. Η καταβολή του μερίσματος θα ξεκινήσει την Δευτέρα 28/09/2020, μέσω των χειριστών των δικαιούχων στο Σ.Α.Τ. και μέσω του δικτύου των καταστημάτων της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος.
Η Γ.Σ. ενέκρινε επίσης το σχηματισμό τακτικού αποθεματικού ύψους €91.600, καθώς και τη θέσπιση και εφαρμογή "Προγράμματος αγοράς ιδίων μετοχών".
Ειδικότερα, αποφάσισε την απόκτηση από την Εταιρία ιδίων μετοχών, μέχρι κατ’ ανώτατο όριο 390.000 μετοχών, συμπεριλαμβανομένων των ιδίων μετοχών που έχει ήδη αποκτήσει η Εταιρία, εφάπαξ ή τμηματικά, εντός χρονικού διαστήματος 12 (δώδεκα) μηνών από σήμερα, ήτοι από την ημερομηνία λήψης της παρούσας απόφασης από τη Γενική Συνέλευση και μέχρι 3 Αυγούστου 2021, με κατώτατη τιμή αγοράς την ονομαστική αξία ήτοι 0,30€ ανά μετοχή και ανώτατη τιμή αγοράς 10€ ανά μετοχή.
Παράλληλα, ενέκρινε την εκλογή νέου εννεαμελούς Διοικητικού Συμβουλίου για μια 5ετία καθώς και την την τροποποίηση και εναρμόνιση του Καταστατικού σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 4548/2018.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης