Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ενδείξεις σταθερής ανάκαμψης της κινεζικής οικονομίας μετά την πανδημία του κορωνοϊού

Ενδείξεις σταθερής ανάκαμψης της κινεζικής οικονομίας μετά την πανδημία του κορωνοϊού
Η επιτυχία της Κίνας στον έλεγχο της πανδημίας COVID-19 σημαίνει ότι η οικονομία ανακάμπτει σταθερά με την αγορά ομολόγων τον Ιούλιο να συνεχίζει να καταγράφει διψήφια ανάπτυξη,
Η επιτυχία της Κίνας στον έλεγχο της πανδημίας COVID-19 σημαίνει ότι η οικονομία ανακάμπτει σταθερά με την αγορά ομολόγων τον Ιούλιο να συνεχίζει να καταγράφει διψήφια ανάπτυξη, τόσο στον όγκο των συναλλαγών, όσο και στο τζίρο της, όπως δείχνουν τα στατιστικά στοιχεία για την κίνησή της.
Ο εμπορικός όγκος των συναλλαγών καταγράφηκε στις 567,65 εκατομμύρια θέσεις, με τζίρο 45,42 τρισεκατομμύρια γουάν (περίπου 6,49 τρισεκατομμύρια δολάρια) με ετήσια αύξηση 36,77% και 55,7% αντίστοιχα.
Επίσης, ο τομέας του διαδικτύου, αλλά και άλλοι σχετικοί τομείς επέστρεψαν σε διψήφια ανάπτυξη τόσο στο τζίρο τους, όσο και στην τεχνολογική έρευνα στο πρώτο εξάμηνο του 2020, μετά την καθήλωση τους εξαιτίας της πανδημίας COVID-19.
Οι μεγαλύτερες εταιρίες του διαδικτύου στην Κίνα είχαν έσοδα 590,7 δισεκατομμύρια γουάν την περίοδο Ιανουαρίου-Ιουνίου, με ετήσια αύξηση 14,1%.
Το ποσοστό αυτό είναι αυξημένο κατά 12,6 ποσοστιαίες μονάδες από την αύξηση που είχε καταγραφεί στο πρώτο τρίμηνο, σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου Βιομηχανίας και Τεχνολογίας της Πληροφορικής.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης