Τελευταία Νέα
Διεθνή

Έρχεται το PlayStation 5, στα 90,35 δολ. η τιμή στόχος για τη μετοχή της Sony

tags :
Έρχεται το PlayStation 5, στα 90,35 δολ. η τιμή στόχος για τη μετοχή της Sony
Στα ύψη οι μετοχές της Sony λόγω Playstation 5
Στα υψηλότερα επίπεδα από τον Ιούνιο του 2001 βρίσκονται οι μετοχές της Sony, παρά τη διόρθωση που σημειώθηκε την Τετάρτη 5 Αυγούστου.
Οι αναλυτές λένε ότι θα μπορούσε να υπάρξει ανοδική πορεία το επόμενο έτος, καθώς η Sony ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει την κορυφαία κονσόλα παιχνιδιών PlayStation 5.
Ο ιαπωνικός γίγαντας ηλεκτρονικών σημείωσε μεγαλύτερα του αναμένουν κέρδη το β’ τρίμηνο.
Κατά μέσο όρο, οι αναλυτές που ρωτήθηκαν από τη Refinitiv αναμένουν ότι οι μετοχές της Sony θα φθάσουν τα 9.538,95 γιεν (90,35 δολ.) τους επόμενους 12 μήνες, περίπου πάνω από 9,5% από την τιμή ανοίγματος της Τετάρτης.

Το PlayStation 5 στον ορίζοντα

Υπό την εποπτεία δύο CEOs, η Sony έδωσε μεγάλη έμφαση στο τμήμα παιχνιδιών της.
Στην πραγματικότητα, στο τρίμηνο της Sony που μόλις έληξε, η μονάδα παιχνιδιών και υπηρεσιών δικτύου της εταιρείας αντιπροσώπευε περίπου το 54% του συνολικού λειτουργικού κέρδους.
Η Sony προέβλεψε μέτρια ετήσια αύξηση 0,6% στα λειτουργικά κέρδη του τμήματος τυχερών παιχνιδιών, στα 240 δισεκατομμύρια γιεν, για το οικονομικό έτος που ολοκληρώνεται στα τέλη Μαρτίου 2021.
Τα έσοδα για την επιχείρηση προβλέπεται να αυξηθούν πάνω από 26% από έτος σε έτος, σε 2,5 τρισεκ. γιεν, σύμφωνα με την εταιρεία.
Εν τω μεταξύ, η συνδρομητική υπηρεσία Sony, που ονομάζεται PlayStation Plus, είδε τους συνδρομητές να φτάνουν τα 44,9 εκατομμύρια από τον Απρίλιο έως τον Ιούνιο - περισσότεροι από 36,2 εκατομμύρια την ίδια περίοδο πέρυσι.
«Το PS5 θα είναι σίγουρα ο βασικός μοχλός της Sony φέτος», δήλωσε ο Serkan Toto, διευθύνων σύμβουλος της Kantan Games.
«Είναι η αρχή μιας νέας γενιάς από παιχνιδομηχανές.
Περιμένω να πουληθούν 6 εκατομμύρια μονάδες» συμπλήρωσε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης