Τέλος σε λιτανείες και εμποροπανηγύρεις - Τα νέα μέτρα για τον κορωνοϊό στην Ελλάδα

Τέλος σε λιτανείες και εμποροπανηγύρεις - Τα νέα μέτρα για τον κορωνοϊό στην Ελλάδα
Μόνο με την επίδειξη αρνητικού τεστ για τον κορωνοϊό θα εισέρχονται στην Ελλάδα τουρίστες από τη Μάλτα
Τέλος στις λιτανείες και στις εμποροπανηγύρεις βάζει η κυβέρνηση βλέποντας την επιδημία του κορωνοϊού στην Ελλάδα να λαμβάνει ανησυχητικές διαστάσεις.
Ειδικότερα, η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας ενημερώνει ότι, κατόπιν και της σχετικής σύστασης της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδας, αναστέλλονται όλες οι λιτανείες για  επόμενο χρονικό διάστημα, καθώς και πάσης φύσεως εμποροπανηγύρεις.
Επίσης σε συνέχεια εισήγησης της Επιτροπής των λοιμωξιολόγων, με απόφαση του Υφυπουργού Πολιτικής  Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκου Χαρδαλιά, οι επισκέπτες από την Μάλτα, από την  Τετάρτη 12 Αυγούστου 2020 και ώρα 00:01, υποχρεούνται να επιδεικνύουν αρνητικό αποτέλεσμα μοριακού ελέγχου (PCR) για τον κορωνοϊό, που θα έχει διενεργηθεί μέχρι 72 ώρες πριν την είσοδό τους στην Ελλάδα.
Τέλος, αναφορικά με το μέτρο της απαγόρευσης όρθιων πελατών σε όλα τα νυχτερινά κέντρα μπαρ, κλαμπ, κέντρα ζωντανής μουσικής, μπαρ-εστιατόρια, καφέ-μπαρ κλπ, με δυνατότητα μετατροπής χρήσης σε καταστήματα με τραπεζοκαθίσματα επεκτείνεται έως 31-08-2020.

www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS