Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

UEFA Europa League: Οι μάχες για τα «εισιτήρια» των ημιτελικών αποκλειστικά στην COSMOTE TV

tags :
UEFA Europa League: Οι μάχες για τα «εισιτήρια» των ημιτελικών αποκλειστικά στην COSMOTE TV
Οι μάχες του UEFA Europa League συνεχίζονται ζωντανά και αποκλειστικά στην COSMOTE TV,
Οι μάχες του UEFA Europa League συνεχίζονται ζωντανά και αποκλειστικά στην COSMOTE TV, με τις 8 ομάδες που πέρασαν στα προημιτελικά της διοργάνωσης να διασταυρώνουν τα ξίφη τους το διήμερο 10&11 Αυγούστου, διεκδικώντας μία από τις 4 θέσεις της ημιτελικής φάσης.
Ειδικότερα, την Δευτέρα 10/8 στις 22.00, η Ίντερ αντιμετωπίζει την Λεβερκούζεν (COSMOTE SPORT 2HD) και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την Κοπεγχάγη (COSMOTE SPORT 3HD), ματς που θα μεταδοθεί ταυτόχρονα και στο κανάλι COSMOTE SPORT 4K, για τους συνδρομητές της νέας streaming υπηρεσίας της COSMOTE TV.
Την Τρίτη 11/8, η Γουλβς -που επικράτησε με 1-0 του Ολυμπιακού στην φάση των 16- παίζει με την Σεβίλη (22.00, COSMOTE SPORT 1HD & COSMOTE SPORT 4K), ενώ το ζευγάρι Σαχτάρ Ντόνετσκ-Βασιλεία ολοκληρώνει την 8άδα των υποψηφίων για τα ημιτελικά της διοργάνωσης (22.00, COSMOTE SPORT 2HD).
Πριν την έναρξη (21.00) και μετά την ολοκλήρωση (00.00) των αγώνων κάθε ημέρας, συντροφιά στους τηλεθεατές της COSMOTE TV θα κρατάει η εκπομπή «UEFA Europa League Show» (Δευτέρα 10/8, COSMOTE SPORT 2HD & Τρίτη 11/8, COSMOTE SPORT 1HD).
Οι οικοδεσπότες της εκπομπής Στέφανος Αβραμίδης και Σωτήρης Κωσταβάρας -μέσα από το πλούσιο ρεπορτάζ της δημοσιογραφικής ομάδας των καναλιών COSMOTE SPORT- θα μεταφέρουν όλο το παρασκήνιο από την προετοιμασία των ομάδων, ενώ μετά το σφύριγμα της λήξης, θα σχολιάζουν τις καλύτερες φάσεις και τα αποτελέσματα των ματς.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης