Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Κορωνοϊός – Πόρος: Απομακρύνθηκε ο διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος – Αναμένονται τα αποτελέσματα 130 τεστ

Κορωνοϊός – Πόρος: Απομακρύνθηκε ο διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος – Αναμένονται τα αποτελέσματα 130 τεστ
Ο διοικητής του Α.Τ. Πόρου αναμένεται να μετακινηθεί σε άλλη υπηρεσία της διεύθυνσης Πειραιά
Σε ισχύ είναι στον Πόρο τα έκτακτα περιοριστικά μέτρα, μετά τα τουλάχιστον 30 κρούσματα του κορωνοϊού που καταγράφηκαν, ενώ αναμένονται και τα αποτελέσματα ακόμη 130 τεστ.
Στο μεταξύ, στην απομάκρυνση του διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Πόρου, προχώρησε το αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, μετά από καταγγελίες παραγόντων του νησιού για μειωμένους ελέγχους με στόχο την αποτροπή διάδοσης του κορωνοϊού.
Ο διοικητής του Α.Τ. Πόρου αναμένεται να μετακινηθεί σε άλλη υπηρεσία της διεύθυνσης Πειραιά, όπου υπάγεται, ενώ άμεσα θα αντικασταθεί από άλλον αξιωματικό του σώματος.
Σημειώνεται ότι ο δήμαρχος του νησιού είχε καταγγείλει ότι η αστυνομία δεν διενεργούσε ελέγχους για την τήρηση των μέτρων και πως γίνονταν μόνο οι έλεγχοι που πραγματοποιούσε ο Δήμος.
Στο μεταξύ, η Ματίνα Παγώνη, πρόεδρος νοσοκομειακών γιατρών Αθήνας – Πειραιά,  μιλώντας για τον Πόρο στον ΣΚΑΪ, ανέφερε ότι γίνεται εύκολα ιχνηλάτηση διότι είναι περιορισμένος ο χώρος.
Κατά την ίδια,  «χρειάζεται μάσκα μέσα και έξω όλοι, δεν ξέρουμε ποσά είναι τα κρούσματα δεν ξέρουμε ποιος είναι ο διπλανός μας.
Ειδικά στον Πόρο οπουδήποτε και στο καφέ μάσκα, μέχρι να γίνει ιχνηλατήσει να δούμε πώς θα πάνε τα πράγματα».
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης