Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Συναγερμός στη Χαλκιδική – 50 κρούσματα κορωνοϊού σε βιομηχανία τροφίμων

Συναγερμός στη Χαλκιδική – 50 κρούσματα  κορωνοϊού σε βιομηχανία τροφίμων
Τα πρώτα δύο θετικά κρούσματα ήταν δύο γυναίκες που είχαν ταξιδέψει πρόσφατα σε γειτονική βαλκανική χώρα και συγκεκριμένα στην Αλβανία
Συναγερμός έχει σημάνει στη Χαλκιδική, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό 50 από τους 300 εργαζόμενους σε μεγάλο εργοστάσιο τροφίμων.
Την πληροφορία μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός Open και σύμφωνα με το ρεπορτάζ όλοι οι εργαζόμενοι του εργοστασίου στην Χαλκιδική είναι ασυμπτωματικοί και βρίσκονται σε κατ’ οίκον περιορισμό.
Τα πρώτα δύο θετικά κρούσματα ήταν δύο γυναίκες που είχαν ταξιδέψει πρόσφατα σε γειτονική βαλκανική χώρα και συγκεκριμένα στην Αλβανία.
Όταν διαπιστώθηκε πως οι δύο γυναίκες είναι πιθανό να νοσούν από κορωνοϊό το εργοστάσιο προέβη σε μαζικά τεστ όλων των εργαζομένων και διέκοψε προσωρινά τη λειτουργία του, τηρώντας όλα τα πρωτόκολλα που προβλέπονται σε τέτοιες περιπτώσεις.
Από τους 300 εργαζόμενους βρέθηκαν θετικοί οι 50, οι οποίοι βρίσκονται σε κατ’ οίκον περιορισμοί καθώς ουδείς έχει σοβαρά συμπτώματα της νόσου.
Το εργοστάσιο είναι παραγωγής και τυποποίησης ελιάς, ενώ η νομική σύμβουλος της εταιρείας μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμόι και τόνισε πως έγιναν άμεσα τεστ σε όλους τους εργαζόμενους και τις οικογένειές τους για να μην χαθεί χρόνος.
 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης