Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Εύβοια: Η Πυροσβεστική Υπηρεσία έχει δεχθεί 658 κλήσεις – Συνολικά 97 παροχές βοηθείας για απομακρύνσεις ατόμων

Εύβοια: Η Πυροσβεστική Υπηρεσία έχει δεχθεί 658 κλήσεις – Συνολικά 97 παροχές βοηθείας για απομακρύνσεις ατόμων
Tο Πυροσβεστικό Σώμα έχει πραγματοποιήσει 75 απομακρύνσεις ατόμων
Συνεχίζει τις επιχειρήσεις για απομακρύνσεις των εγκλωβισμένων από τις πλημμύρες στην Εύβοια η Πυροσβεστική Υπηρεσία, που δέχτηκε κλήσεις για παροχή βοήθειας και αντλήσεις υδάτων.
Ειδικότερα, η  Πυροσβεστική Υπηρεσία έχει δεχθεί 658 κλήσεις,  οι περισσότερες εκ των οποίων αφορούν αντλήσεις υδάτων, ενώ έχουν πραγματοποιηθεί συνολικά 97 παροχές βοηθείας για απομακρύνσεις ατόμων τα οποία έχουν μεταφερθεί από οχήματα και οικίες σε ασφαλές σημεία, και συγκεκριμένα:
- το Πυροσβεστικό Σώμα έχει πραγματοποιήσει 75 απομακρύνσεις ατόμων εκ των οποίων: 54 απομακρύνσεις με επίγεια μέσα και 28 ακόμη με 1 ελικόπτερο SAR και
-το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης (ΕΚΣΕΔ) έχει πραγματοποιήσει 15 απομακρύνσεις ατόμων με 2 ελικόπτερα SAR.
Για τον εναέριο συντονισμό των δυνάμεων επιχειρούν δύο ελικόπτερα , του Π.Σ. και της ΕΛΑΣ.
Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση της Πυροσβεστικής, χωρίς τις αισθήσεις τους μεταφέρθηκαν πέντε 5 άτομα και συγκεκριμένα, ένα βρέφος και 2 ενήλικες από την περιοχή Πολιτικά καθώς και  δύο ακόμη ενήλικες από την περιοχή Μπούρτζι.
Στο μεταξύ, συνεχίζονται οι έρευνες για την αναζήτηση ενός αγνοούμενου ατόμου στην περιοχή Μπούρτζι.
Τέλος, η Πυροσβεστική καλεί τους πολίτες  στις περιοχές που εκδηλώθηκαν τα πλημμυρικά φαινόμενα, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις και να ακολουθούν πιστά τις υποδείξεις των αρμόδιων αρχών.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης