Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Νέα κανάλια πωλήσεων για την ανάκαμψη των αεροπορικών εταιρειών

tags :
Νέα κανάλια πωλήσεων για την ανάκαμψη των αεροπορικών εταιρειών
Η εφαρμογή του NDC Exchange θα συμβάλλει στην προώθηση των προσπαθειών ανάκτησης αεροπορικών εταιρειών
Σε καινοτόμες λύσεις τεχνολογίας που βοηθήσουν στην ανάκαμψη του κλάδου των αερομεταφορών προχώρησε η εταιρεία ταξιδιωτικών υπηρεσιών ATPCO.
Η εταιρεία ανακοίνωσε την προσθήκη των ομίλων Farenexus, FlightBridge, Onriva και Winding Tree ως νέων καναλιών πωλήσεων στην πλατφόρμα NDC Exchange. Τα νέα κανάλια αναμένεται να λειτουργήσουν τις επόμενες εβδομάδες.
Η εφαρμογή του NDC Exchange θα συμβάλλει στην προώθηση των προσπαθειών ανάκτησης αεροπορικών εταιρειών.
Παράλληλα μειώνει το κόστος προσφέροντας συνδεσιμότητα plug and play σε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών που είναι κρίσιμες κατά τη διάρκεια του COVID-19.
“Το τρέχον κλίμα παρέχει την τέλεια ευκαιρία προώθησης της τεχνολογίας και εφαρμογής εργαλείων που διευκολύνουν τις συνδέσεις, τονίζει ο Graham Wareham, διευθυντής επιχειρηματικής ανάπτυξης και συνεργασιών στην ATPCO.
Η προσθήκη αυτών των πωλητών στην κοινότητα NDC Exchange ενισχύει την εστίαση μας στη διάθεση περισσότερου περιεχομένου αεροπορικών εταιρειών NDC σε περισσότερα κανάλια.
Έτσι ώστε οι αεροπορικές εταιρείες να έχουν μια πιο συνεπή προσφορά προϊόντων όταν οι ταξιδιώτες αγοράζουν τις πτήσεις τους”.

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης