Τελευταία Νέα
Το Παρασκήνιο της Αγοράς

Είκοσι μετοχές με απώλειες άνω του 6% λόγω Τουρκίας και αύξησης κρουσμάτων – Ποιες πέφτουν με όγκο

tags :
Είκοσι μετοχές με απώλειες άνω του 6% λόγω Τουρκίας και αύξησης κρουσμάτων – Ποιες πέφτουν με όγκο
Αν οι πιέσεις στις τράπεζες συνεχιστούν σύντομα θα ξεπεράσουν το 6%. Πειραιώς, Εθνική και Alpha Bank έχουν απώλειες άνω του 5%, με την τελευταία να είναι κοντά στο να γράψει και νέα χαμηλά
Η τουρκική προκλητικότητα κατά κύριο λόγο αλλά και η αύξηση των κρουσμάτων και οι ανησυχίες για επιβολή περιοριστικών μέτρων, δημιουργούν ένα εκρηκτικό σκηνικό σήμερα στο ΧΑ.
Η αγορά άνοιξε με μεγάλες απώλειες και υψηλότερο όγκο έναντι των προηγούμενων συνεδριάσεων αλλά και αυτού που θα περίμεναν όλοι καθώς οδεύουμε προς τον Δεκαπενταύγουστο.
Συνολικά σήμερα 12 μετοχές ενισχύονται αλλά αν κάποιος δώσει κομμάτια στους αγοραστές, στις περισσότερες μάλλον θα αλλάξει το πρόσημο.
Και αυτό γιατί η απόσταση που χωρίζει τον αγοραστή με τον πωλητή είναι μεγάλη.
Από τις πτωτικές 20 έχουν απώλειες άνω του 6%.
Αρκετές από αυτές υποχωρούν με όγκο και ξεχωρίζει η Ιντρακόμ Κατασκευές με απώλειες 11,2%, τιμή 1,11 ευρώ και όγκο 55 χιλ. τεμάχια περίπου.
Λίγες συνεδριάσεις πριν είχε καταγράψει καλή άνοδο και είχε φτάσει μέχρι τα 1,36 ευρώ.
Τα ίδια ισχύουν και για την Intracom η οποία μετά από ένα καλό ράλι που έδωσε καλούς ανοδικούς στόχους σήμερα υποχωρεί 7,88% και βρίσκεται στα 0,61 ευρώ με όγκο 228 χιλ. τεμάχια.
Άλλη μία εταιρεία του ομίλου Κόκκαλη η Κέκροψ μετά το «πάτημα» στα 2,45 ευρώ, «πληρώνοντας» το στόχο, υποχωρεί σήμερα 8,54% και βρίσκεται στα 2,0350 ευρώ με όγκο 30 χιλ. τεμάχια.
Η Κυριακούλης μπορεί σχεδόν καθημερινά (και σήμερα) να ανοίγει ψηλά με 1 τεμάχια και να δυσκολεύεται να κάνει άλλη πράξη, σήμερα όμως έχει όγκο 11 χιλ. τεμάχια και υποχωρεί 6,3%.
Με όγκο καλό για τα δεδομένα της υποχωρεί και η ΕΚΤΕΡ 6,15% και βρίσκεται στα 0,7320 ευρώ.
Με μικρό όγκο είναι στο -20% η Δούρος και στο -16,57% η Επίλεκτος. 
Η Ακρίτας χάνει 15% και η Moda Bagno 9,5%.
Τέλος με καλό όγκο 530 χιλ. τεμάχια η Ελλάκτωρ υποχωρεί 6% και βρίσκεται στα 1,07 ευρώ.
Σημειώνεται πως αν οι πιέσεις στις τράπεζες συνεχιστούν σύντομα θα ξεπεράσουν το 6%.
Η Πειραιώς, η Εθνική αλλά και η Alpha Bank έχουν απώλειες άνω του 5%, με την τελευταία μάλιστα να είναι κοντά στο να γράψει και νέα χαμηλά.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης