Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Πώς τα νέα εργαλεία ξενοδοχείων επηρεάζουν τη συμπεριφορά των ταξιδιωτών

tags :
Πώς τα νέα εργαλεία ξενοδοχείων επηρεάζουν τη συμπεριφορά των ταξιδιωτών
Πρόσβαση σε ένα πιο προηγμένο περιεχόμενο, επιλογές κράτησης και πληρωμής, προσφέρει η συμφωνία του BCD Travel με τον οργανισμό SAP Concur για επέκταση της ενοποίησης μεταξύ της ιδιόκτητης ξενοδοχειακής πλατφόρμας και της λειτουργικότητας Custom Hotel Sourcing.
Οι πελάτες του BCD αποκτούν τη δυνατότητα να αναζητήσουν περισσότερα ακίνητα ξενοδοχείων, να κάνουν αγορές σε έναν μεγαλύτερο συνδυασμό ανταγωνιστικών τιμών ξενοδοχείων και να αξιοποιήσουν την ευφυΐα της πλατφόρμας ξενοδοχείων.
“Μπορούν πλέον να αξιοποιήσουν καλύτερα την ισχυρή προσφορά περιεχομένου της BCD, τη μηχανή τεχνητής νοημοσύνης και τη μηχανή προτιμήσεων, τις δυνατότητες φιλτραρίσματος τιμών και τις επιλογές πληρωμής εντός των λύσεων SAP Concur, δήλωσε ο Teri Miller, εκτελεστικός αντιπρόεδρος της παγκόσμιας ομάδας πελατών στο BCD Trave.
Συμβάλλοντας στη διασφάλιση της συνοχής σε κάθε σημείο επαφής κράτησης – συμπεριλαμβανομένων των πρακτόρων BCD, της πλατφόρμας TripSource και το εργαλείο κράτησης Concur Travel”.
Επιπλέον, η ενσωμάτωση ανοίγει το δρόμο για το BCD να αναπτύξει νέες δυνατότητες που δίνουν την ευκαιρία στους πελάτες να επηρεάζουν τη συμπεριφορά των ταξιδιωτών.
Η καλύτερη ενσωμάτωση των πλατφορμών BCD Travel με την τεχνολογία SAP Concur προσφέρει ακόμα πιο δημιουργικές λύσεις σε ένα πρόγραμμα καταλυμάτων μιας εταιρείας που οδηγεί εξοικονόμηση πέρα ​​από την προμήθεια, αυξάνει την υιοθέτηση και επηρεάζει τους ταξιδιώτες.

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης