Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

DoubleLine: Ο Trump θα κάνει την ανατροπή και θα νικήσει στις εκλογές 3/11 στις ΗΠΑ

tags :
DoubleLine: Ο Trump θα κάνει την ανατροπή και θα νικήσει στις εκλογές 3/11 στις ΗΠΑ
Το βασικό σενάριο είναι ότι στην πραγματικότητα ότι ο Donald Trump θα επανεκλεγεί
Πολλοί «ειδικοί» επί των εκλογών θα ταπεινωθούν ξανά στις 3 Νοεμβρίου 2020 στις ΗΠΑ, επειδή ο Trump θα είναι για άλλη μια φορά νικητής.
Αυτό αναφέρει ο Jeff Gundlach της DoubleLine, ο οποίος ήταν από τους λίγους που είχε προβλέψει τη νίκη Trump και το 2016.
Αν και σύμφωνα με τους διαδικτυακούς ιστοτόπους στοιχημάτων, όπως το PredictIt, ο Biden είναι σαφές φαβορί για τις αμερικανικές προεδρικές εκλογές με περίπου 15 μονάδες... ο Gundlach υπενθυμίζει ότι και πάλι οι αποδόσεις το 2016 έδειχναν ότι ο Trump δεν είχε καμία πιθανότητα νίκης.

Σύμφωνα με τον ίδιο, το βασικό σενάριο είναι ότι στην πραγματικότητα ότι ο Donald Trump θα επανεκλεγεί.
"Νομίζω ότι οι δημοσκοπήσεις είναι πολύ, πολύ ανακριβείς αυτή τη στιγμή λόγω του εξαιρετικά τοξικού πολιτικού περιβάλλοντος στο οποίο ζούμε", δήλωσε ο 60χρονος αναλυτής.
Μάλιστα, δεν θα πρέπει να αγνοηθεί το στοιχείο των δημοσκοπήσεων που υποδηλώνει ότι περίπου "τα δύο τρίτα των συντηρητικών ή των μετριοπαθών συντηρητικών λένε ότι έχουν πει ψέματα για την υποστήριξή τους στον Trump".
"Νομίζω ότι υπάρχει πολύς, πολύς χρόνος.
Θα υπάρξουν ανατροπές", πρόσθεσε ο Gundlach.
Ο Gundlach εξέφρασε επίσης μια άλλη αντίθετη άποψη όταν είπε ότι αναμένει "σημαντική" αστάθεια για τις αγορές.
"Περιμένω πολύ μεγαλύτερη μεταβλητότητα γύρω από τις εκλογές, καθώς οι προοδευτικές πολιτικές των τεράστιων αυξημένων δαπανών, θα μπορούσαν να προκαλέσουν μεγάλη αστάθεια".

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης