Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Νέες επενδύσεις στην τεχνολογική ταυτότητα των ταξιδιωτών

tags :
Νέες επενδύσεις στην τεχνολογική ταυτότητα των ταξιδιωτών
Η πλατφόρμα της επιτρέπει στις χώρες να λαμβάνουν στοιχεία επιβατών
Η Atlantic Labs επένδυσε 2 εκατ. δολάρια στο Travizory με έδρα την Ελβετία, για την τεχνολογική πλατφόρμα ταυτότητας ταξιδιωτών.
Η πλατφόρμα της επιτρέπει στις χώρες να λαμβάνουν στοιχεία επιβατών. Όπως βιομετρικά, δρομολόγια και πληροφορίες υγείας, έτσι ώστε τα αεροδρόμια και οι συνοριακοί αξιωματούχοι να μπορούν να επικυρώσουν τις απαιτήσεις εισόδου.
Η συλλογή δεδομένων ταξιδιωτών συνδυάζεται με τις υπάρχουσες πληροφορίες εγγραφής ονόματος του επιβάτη.
Η υποστήριξη της Atlantic στο Travizory έρχεται καθώς τα αεροδρόμια και οι χώρες προσπαθούν να ενσωματώσουν τις λεπτομέρειες περίθαλψης όπως τα αποτελέσματα των δοκιμών COVID-19 στη διαδικασία ελέγχου για την είσοδο των ταξιδιωτών.
“Καθώς η αεροπορική βιομηχανία ανοίγει ξανά, είναι σημαντικό να το κάνουμε με ασφαλή τρόπο, αυτό είναι βιώσιμο μακροπρόθεσμα, τονίζει ο Ρενό Ιρμιγκερ, επικεφαλής του Travizory.
Το τελευταίο πράγμα που θέλουμε όλοι μας – αεροπορικές εταιρείες, αεροδρόμια, αλυσίδα εφοδιασμού και οι ταξιδιώτες – είναι να δούμε ένα άλλο κλείσιμο της εναέριας κυκλοφορίας.
Αυτή η χρηματοδότηση από την Atlantic Labs έρχεται στην τέλεια στιγμή. Συνεργαζόμαστε με αρκετές κυβερνήσεις για να επιτρέψουμε το ασφαλές άνοιγμα των συνόρων και θα ξεκινήσουμε την πλατφόρμα μας εντός εβδομάδων.”
Η Atlantic που εδρεύει στη Γερμανία έχει προηγουμένως επενδύσει στις εταιρείες GetYourGuide και Omio στον ταξιδιωτικό κλάδο.

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης