Τελευταία Νέα
Τραπεζικά νέα

Εξώδικο της Praxia Bank σε 29 προμηθευτές, ζητά αποδεικτικά για τις υπηρεσίες τους

tags :
Εξώδικο της Praxia Bank σε 29 προμηθευτές, ζητά αποδεικτικά για τις υπηρεσίες τους
Εξώδικο από την Praxia Bank
Στην καταγγελία όλων των συμβάσεων και συμφωνιών (εγγράφων ή άτυπων) με 29 προμηθευτές προχώρησε η νέα διοίκηση της Praxia Bank, προς αποκατάσταση των ζημιών.
Ως εκ τούτου, δεν συνεχίζεται οι συνεργασία με τις εν λόγω εταιρείες -μεταξύ αυτών οι Grant Thornton, Deloitte, Ernst&Young.
Η Praxia Bank καλεί τους προμηθευτές εντός 15 ημερών να αποστείλουν οποιοδήποτε υλικό διαθέτουν, αποδεικτικό των υπηρεσιών και των παραδοτέων, που παρείχαν, από την αρχή της συνεργασίας τους μέχρι σήμερα, με αναφορά στα αντίστοιχα τιμολόγια και την αντίστοιχη συμφωνία με την τράπεζα.
Τους καλεί να προτείνουν τρία διαστήματα εντός της περιόδου 24 – 29 Αυγούστου 2020, στα οποία θα μπορούσε να διεξαχθεί τηλεδιάσκεψη για την παρουσίαση στην τρέχουσα διοίκηση των υπηρεσιών, που παρείχαν μέχρι σήμερα και συζήτηση επί του υλικού, που θα αποσταλεί, σύμφωνα με τα ανωτέρω.
Επιπλέον, η διοίκηση αποφάσισε τη διεξαγωγή ελέγχου για την καταγραφή των περιουσιακών στοιχείων της τράπεζας και την αποτίμηση των παγίων της εταιρείας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης