Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Η JYSK διευρύνει το δίκτυο καταστημάτων της στην ελληνική αγορά

tags :
Η JYSK διευρύνει το δίκτυο καταστημάτων της στην ελληνική αγορά
Διεύρυνση του δικτύου καταστημάτων της JYSK στην ελληνική αγορά
Η Γλυφάδα και το Ηράκλειο Κρήτης αποτελούν τους επόμενους σταθμούς του πλάνου ανάπτυξης της JYSK καθώς με τα εγκαίνια των δύο νέων καταστημάτων, η δανέζικη αλυσίδα που πρεσβεύει το σκανδιναβικό design στα είδη σπιτιού και ύπνου, φτάνει πλέον τα 38 καταστήματα στην Ελλάδα.
Η JYSK άνοιξε το πρώτο της κατάστημα στην Αθήνα τον Σεπτέμβριο του 2015 και ακολούθησαν πολλά ακόμα καταστήματα σε όλη τη χώρα.
Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, η είσοδος της JYSK στην ελληνική αγορά αλλά και η επέκτασή της είναι το αποτέλεσμα της εμπιστοσύνης που έδειξε ο ιδρυτής της, Lars Larsen, στην Ελλάδα και στις προοπτικές ανάπτυξης της χώρας μας.
Η διοίκηση της εταιρείας υλοποιεί με σταθερότητα τη δέσμευση του κ. Larsen για 40 καταστήματα JYSK στην Ελλάδα στα πέντε πρώτα χρόνια λειτουργίας της, όπως ο ίδιος είχε ανακοινώσει στον Τύπο με την ευκαιρία των εγκαινίων του πρώτου καταστήματος στην Αθήνα.
Ο Sandor Szimeiszter, Country Manager JYSK Ελλάδας και Ουγγαρίας αναφέρει: "Με τα δύο νέα καταστήματα η JYSK ενισχύει την παρουσία της στην Ελλάδα και πλέον είμαστε πολύ κοντά στο στόχο των 40 καταστημάτων στην πενταετία. Στη διάρκεια όλων αυτών των χρόνων βελτιώνουμε διαρκώς τις διαδικασίες και τον τρόπο λειτουργίας μας για να προσφέρουμε στους πελάτες μας καλύτερη εξυπηρέτηση αλλά και για να βελτιώσουμε τα οικονομικά μας αποτελέσματα. Την ίδια στιγμή δουλεύουμε εντατικά για την προετοιμασία και άλλων νέων καταστημάτων τόσο στην Αθήνα όσο και στην επαρχία.
Σύντομα ένας νέος κύκλος επέκτασης θα ανοίξει καθώς στόχος μας για τη δεύτερη πενταετία είναι να φτάσουμε σε όλους τους μεγάλους δήμους και πόλεις της Ελλάδας".
Με βάση τα παραπάνω η εταιρεία βρίσκεται διαρκώς σε αναζήτηση των κατάλληλων σημείων για να φιλοξενήσουν ένα κατάστημα JYSK. Στη Γλυφάδα, αυτό το σημείο έχει βρεθεί, στη Λ. Βουλιαγμένης 111, ενώ στο Ηράκλειο Κρήτης το νέο κατάστημα JYSK θα ανοίξει στη συμβολή των οδών Παπαναστασίου και Νεφέλης.
Στόχος της JYSK είναι οι πελάτες της να απολαμβάνουν κάθε εβδομάδα εξαιρετικές προσφορές, αξιόπιστη ποιότητα, ευκολία στις αγορές και ανταγωνιστική εξυπηρέτηση μέσα από το κατάστημα, το e-shop JYSK.gr αλλά και την υπηρεσία Click & Collect.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης