Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Η eBay αποκαλύπτει τις κορυφαίες ελληνικές προτιμήσεις για μαθητές, εργαζόμενους και οικογένειες

tags :
Η eBay αποκαλύπτει τις κορυφαίες ελληνικές προτιμήσεις για μαθητές, εργαζόμενους και οικογένειες
Σημαντική άνοδο καταγράφουν τα είδη γραφείου και τα σχολικά είδη, σύμφωνα με στοιχεία της πλατφόρμας
Με την επιστροφή στα θρανία να βρίσκεται προ των πυλών, η eBay γίνεται ο απόλυτος προορισμός για τα σχολικά είδη και μας επιτρέπει να δούμε «μέσα από την κλειδαρότρυπα», αποκαλύπτοντας ενδιαφέρουσες πληροφορίες σχετικά με τις κορυφαίες ελληνικές προτιμήσεις σε είδη γραφείου και σχολικά είδη.
Με διαφορετικές προτάσεις από μία ευρεία γκάμα προϊόντων, μπορεί κανείς να βρει στην πλατφόρμα ότι επιθυμεί εύκολα και γρήγορα, σε ένα ευρύ φάσμα τιμών.
Καθώς η πανδημία του COVID δημιούργησε την ανάγκη για απομακρυσμένη εργασία και εκπαίδευση, πολλοί είναι εκείνοι που στράφηκαν στην ευκολία των ηλεκτρονικών αγορών γεγονός που οδήγησε στη μεγάλη αύξηση των πωλήσεων.
Συγκεκριμένα και κατά τη διάρκεια του έτους, οι ελληνικές κατηγορίες προϊόντων που σημείωσαν άνοδο είναι τα Laptops και τα Netbooks, τα οποία αυξήθηκαν κατά 5% κατά τη διάρκεια του Ιουλίου σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος, με την κατηγορία Apple MacBook να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας προτίμησης.
Παράλληλα, τα USB Flash Drivers σημείωσαν άνοδο 9% μέσα στον Νοέμβριο, σε σχέση με το προηγούμενο έτος – τάση, που είναι άμεσα συνδεδεμένη με την περίοδο επιστροφής στα πανεπιστήμια.
Mέσα στον Απρίλιο, σημειώθηκε άνοδος της τάξης του 8% σε όλα τα Laptops & τα Netbooks, καθώς και στα Tablets και τα eBook readers σε σχέση με την περασμένη χρονιά, με τα Android tablets να βρίσκονται στην πρώτη θέση των ελληνικών προτιμήσεων.
Σημαντική αύξηση κατέγραψαν και κατηγορίες προϊόντων, όπως τα ακουστικά (+21%), τα ποντίκια υπολογιστών, τα Trackballs & τα Touchpads (+ 38%), την περίοδο μεταξύ Φεβρουαρίου και Απριλίου. Η τάση αυτή ενδέχεται να σχετίζεται με την περίοδο της καραντίνας και την ανάγκη των Ελλήνων μαθητών να πραγματοποιούν αποτελεσματικά τα μαθήματα τους εξ αποστάσεως.
 Για ακόμη μια φορά, η κατηγορία των σχολικών τσαντών αυξήθηκε κατά 95% (!) μέσα στον Αύγουστο του 2019, σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά. Η αύξηση αυτή είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την προετοιμασία των μαθητών για την επιστροφή τους στα θρανία.
Κορυφαίες επιλογές των μικρών μας φίλων αποτελούν η τσάντα Frozen Princess και η σχολική παιδική τσάντα Disney Mickie Minnie.
 Μολονότι, το φετινό σχολικό έτος αναμένεται διαφορετικό λόγω της συνεχιζόμενης υγειονομικής κρίσης, οι μαθητές χρειάζεται να διατηρήσουν τον ενθουσιασμό τους για το νέο αυτό κεφάλαιο της ζωής τους.
Στο πλαίσιο αυτό, η eBay προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία και όγκο προϊόντων για κάθε μαθητή ώστε να είναι έτοιμος και όσο το δυνατόν καλύτερα προετοιμασμένος γι’ αυτή την ενδιαφέρουσα και γεμάτη προκλήσεις, νέα σεζόν.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης