Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Με τι αντικαθιστούν οι Αμερικανοί τα ταξίδια που έχουν ακυρωθεί

tags :
Με τι αντικαθιστούν οι Αμερικανοί τα ταξίδια που έχουν ακυρωθεί
Το 41% ​​των ερωτηθέντων δηλώνουν ότι με την αύξηση των οδικών ταξιδιών, στην πραγματικότητα ταξιδεύουν τώρα περισσότερο από ποτέ
Πάνω από τέσσερις στους δέκα (43%) Αμερικανούς έχουν αντικαταστήσει ένα ή περισσότερα από τα ακυρωμένα ταξιδιωτικά τους σχέδια με κάποιο οδικό ταξίδι.
Βασικότερος λόγος είναι ότι το ταξίδι με το αυτοκίνητο επιτρέπει αυτό που πολλοί θα θεωρούσαν ασφαλέστερα ταξίδια.
Είναι ενδιαφέρον ότι το 41% ​​των ερωτηθέντων δηλώνουν ότι με την αύξηση των οδικών ταξιδιών, στην πραγματικότητα ταξιδεύουν τώρα περισσότερο από ποτέ.
Τα ανωτέρω προέκυψαν από νέα έρευνα σε 2.000 Αμερικανούς οδηγούς, που διεξήχθη από την OnePoll για λογαριασμό της Cooper Tires.
Οι μισοί από τους ερωτηθέντες (46%) δηλώνουν ότι η πανδημία τους έκανε να βασίζονται στα αυτοκίνητά τους και να οδηγούν περισσότερο από ό, τι συνήθως.
Ο μέσος όρος των ερωτηθέντων επισκέφθηκε δύο πολιτείες σε οδικά ταξίδια. Εκτός από τον τόπο καταγωγής τους από την αρχή της πανδημίας.
Στην πραγματικότητα, δύο στους τρεις από τους ερωτηθέντες δήλωσαν ότι θα προτιμούσαν το οδικό ταξίδι για τον προορισμό τους για 10 ώρες από ό, τι πετούν εκεί σε δύο ώρες. Δεδομένης φυσικά της τρέχουσας κατάστασης που επικρατεί.

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης