Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Πότε θα ταξιδέψουν στο εξωτερικό οι Αυστραλοί

tags :
Πότε θα ταξιδέψουν στο εξωτερικό οι Αυστραλοί
Ο ειδικός της αεροπορίας, Neil Hansford προβλέπει ότι η Νέα Ζηλανδία θα είναι η πρώτη χώρα που μπορούν να ταξιδέψουν οι Αυστραλοί
Απο τις 18 Μαρτίου έχει απαγορευτεί στους πολίτες της Αυστραλίας και στους μόνιμους κατοίκους της να ταξιδέψουν στο εξωτερικό , καθώς η πανδημία εξαπλώθηκε γρήγορα και η απαγόρευση συνεχίζεται.
Ο διευθύνων σύμβουλος της Qantas, Alan Joyce, προβλέπει ότι τα διεθνή ταξίδια θα επιστρέψουν στα μέσα του 2021. Ο κ. Joyce είπε, «Θα μπορούσαμε ενδεχομένως να δούμε ένα εμβόλιο μέχρι τα μέσα ή το τέλος του επόμενου έτους, και ελπίζουμε ότι θα μπορούσαμε, ανάλογα με ένα εμβόλιο, να αρχίσουμε να βλέπουμε ξανά πτήσεις».
Ο ειδικός της αεροπορίας, Neil Hansford προβλέπει ότι η Νέα Ζηλανδία θα είναι η πρώτη χώρα που μπορούν να ταξιδέψουν οι Αυστραλοί. Τα νησιά του Ειρηνικού, η Σιγκαπούρη και η Ιαπωνία θα ακολουθήσουν ως οι πρώτοι διεθνείς προορισμοί που μπορούν να ταξιδέψουν επίσης. Ηνωμένο Βασίλειο, Γερμανία, Σκανδιναβία εκτός από τη Σουηδία και την Ιρλανδία είναι οι χώρες που ενδέχεται να επισκεφθούν οι Αυστραλοί στην Ευρώπη.
Το υπουργείο Υγείας είπε ότι ο περιορισμός των εξερχόμενων ταξιδιών σε Αυστραλούς πολίτες και μόνιμους κατοίκους ισχύει επί του παρόντος κατά τη διάρκεια της περιόδου έκτακτης ανάγκης. Η κυβέρνηση αρνήθηκε να ορίσει ημερομηνία για τη λήξη της γενικής απαγόρευσης.

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης