Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Παπανικολάου (Δημ. Γλυφάδας): Εκκληση για αυστηρή τήρηση των υγειονομικών μέτρων

tags :
Παπανικολάου (Δημ. Γλυφάδας): Εκκληση για αυστηρή τήρηση των υγειονομικών μέτρων
'Εκκληση για αυστηρή τήρηση όλων των προβλεπόμενων υγειονομικών μέτρων απεύθυνε ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου
'Εκκληση για «αυστηρή τήρηση όλων των προβλεπόμενων υγειονομικών μέτρων: Μάσκες, αποστάσεις, πλύσιμο χεριών κι ό,τι άλλο συμβουλεύουν οι ειδικοί», απευθύνει ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου.
"Οσοι, μάλιστα, επιστρέφουν από διακοπές, ας είναι ακόμα πιο προσεκτικοί», σημειώνει.
Με την επιστροφή των πρώτων εκδρομέων του Αυγούστου, τα κρούσματα σε μεγάλους Δήμους της Αττικής, όπως η Γλυφάδα, παρουσιάζονται αυξημένα.
Χρειάζεται αυξημένη εγρήγορση από όλους.
"Από την πλευρά μας", τονίζει ο κ. Γιώργος Παπανικολάου, "συνεχίζουμε να κάνουμε, όπως πράττουμε από τον Φεβρουάριο ακόμα, κάθε τι δυνατό: Απολυμάνσεις στα σχολεία εν όψει Σεπτεμβρίου, θερμομετρήσεις καθημερινά σε μαθητές και εκπαιδευτικούς, ενισχυμένα μέτρα καθαριότητας, μοριακά τεστ για κορωνοϊό σε όλους τους εργαζομένους του Δήμου μας.
Καλούμε όλους τους κατοίκους και τις επιχειρήσεις της πόλης μας να κάνουν χρήση των εκτεταμένων ψηφιακών υπηρεσιών που παρέχει ο Δήμος και να μην έρχονται στο Δημαρχείο ή στα άλλα δημοτικά κτήρια παρά μόνο σε περίπτωση ανάγκης.
Όλοι μαζί θα ξεπεράσουμε και αυτή τη μεγάλη δυσκολία.

www.bankingnews.gr


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης