Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ζει και βασιλεύει o Kim παρά τις φήμες ότι είναι σε κώμα - Συμμετείχε σε συνεδρίαση για τον COVID

Ζει και βασιλεύει o Kim παρά τις φήμες ότι είναι σε κώμα - Συμμετείχε σε συνεδρίαση για τον COVID
Mετά τους ισχυρισμούς πως ο Kim Jong Un είναι σε κώμα, το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων της Βόρειας Κορέας τον εμφάνισε να προεδρεύει μιας συνάντησης του πολιτικού γραφείου του Εργατικού Κόμματος
Μερικές ημέρες μετά τον ισχυρισμό ενός διπλωμάτη της Νότιας Κορέας πως ο Kim Jong Un  έχει πέσει σε κώμα και τα «ηνία» στη Βόρεια Κορέα έχει αναλάβει η αδερφή του... ο αμφιλεγόμενος ηγέτης έκανε ξανά την εμφάνισή του, αποδεικνύοντας πως «ζει και βασιλεύει».
Σε εικόνες που κυκλοφόρησε το κεντρικό πρακτορείο ειδήσεων της Βόρειας Κορέας (KCNA), ο Kim Jong Un προεδρεύει μιας διευρυμένης συνάντησης του πολιτικού γραφείου του Εργατικού Κόμματος.
Στη διάρκειά της, κάλεσε για ένταση των προσπαθειών πρόληψης κατά του κορωνοϊού, σύμφωνα με το KCNA, του οποίου οι φωτογραφίες δεν μπορούν, πάντως, να επαληθευτούν για την ημερομηνία τους.
Η Βόρεια Κορέα δεν έχει αναφέρει κάποιο κρούσμα κορονοϊού. Ωστόσο ο Κιμ δήλωσε τον περασμένο μήνα ότι «μπορεί να έχει εισέλθει στη χώρα».
Μάλιστα είχε θέσει σε lockdownγια τρεις εβδομάδες  την πόλη Καεσόνγκ μετά τον εντοπισμό ύποπτου κρούσματος.

Ελάχιστες εμφανίσεις τους τελευταίους τρεις μήνες

Ο Kim Jong Un είχε να εμφανιστεί από τις 24 Μαΐου, όταν είχε προεδρεύσει μία στρατιωτική συνάντηση για να συζητήσει νέες πολιτικές για την ενίσχυση των πυρηνικών δυνατοτήτων της χώρας.
Τότε Οι αξιωματούχοι που υποδέχτηκαν τον Κιμ φορούσαν μάσκες, κατά την είσοδο του τελευταίου στην Κεντρική Στρατιωτική Επιτροπή, ωστόσο κανένας δεν φόραγε μάσκα κατά τη διάρκεια της συνάντησης, όπως φαίνεται στα βίντεο που μετέδωσε η κρατική τηλεόραση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης