Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

ΧΑ: Συσσώρευση αναμένουν οι αναλυτές – Στο επίκεντρο Alpha Bank και ΕΛΠΕ λόγω αποτελεσμάτων

tags :
ΧΑ: Συσσώρευση αναμένουν οι αναλυτές – Στο επίκεντρο Alpha Bank και ΕΛΠΕ λόγω αποτελεσμάτων
Οι αναλυτές για σήμερα περιμένουν συσσώρευση με την τάση να έρχεται από τις αγορές του εξωτερικού και τους όγκους των συναλλαγών να παραμένουν σε χαμηλά επίπεδα
Στα αποτελέσματα δευτέρου τριμήνου των Alpha Bank και ΕΛΠΕ, τα οποία δημοσιεύονται μετά το κλείσιμο της αγοράς θα εστιάσει η επενδυτική κοινότητα στη σημερινή συνεδρίαση.
Παράλληλα διατηρούνται οι γεωπολιτικές εντάσεις και σε συνδυασμό με τις ανησυχίες για την οικονομική ανάπτυξη και τις επιπτώσεις της μεγάλης αύξησης των κρουσμάτων το τελευταίο διάστημα, κάνουν τους επενδυτές απρόθυμους να επενδύσουν σε ελληνικές μετοχές.
Οι αναλυτές για σήμερα περιμένουν συσσώρευση με την τάση να έρχεται από τις αγορές του εξωτερικού και τους όγκους των συναλλαγών να παραμένουν σε χαμηλά επίπεδα.

Eurobank Equities
Για σήμερα οι διεθνείς αγορές αναμένεται να ανοίξουν σταθεροποιητικά με τους επενδυτές να εστιάζουν στην ομιλία του προέδρου της FED εν μέσω αισιοδοξίας για νέα στήριξη της οικονομίας.
Οι επενδυτές επίσης θα εστιάσουν στα αποτελέσματα των Alpha Bank και ΕΛΠΕ, τα οποία δημοσιεύονται σήμερα μετά το κλείσιμο της συνεδρίασης.

Euroxx
Με τους όγκους των συναλλαγών να παραμένουν σε χαμηλά επίπεδα, περιμένουμε μία ακόμα ήσυχη συνεδρίαση σε περιορισμένο εύρος διακύμανσης.

Beta
Η σημερινή ατζέντα εστιάζει σήμερα στα αποτελέσματα δευτέρου τριμήνου των Alpha Bank και ΕΛΠΕ τα οποία δημοσιεύονται μετά το κλείσιμο της αγοράς.
Οι γεωπολιτικές εντάσεις παραμένουν και σε συνδυασμό με τις ανησυχίες για την οικονομική ανάπτυξη και τα αποτελέσματα της αύξησης των κρουσμάτων κάνουν τους επενδυτές να τηρούν στάση αναμονής.
Για σήμερα αναμένεται μεταβλητότητα με πλάγια κίνηση και τις διεθνείς αγορές να δίνουν την τάση στις εγχώριες μετοχές.

Γ.Κ.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης