Πακέτα προσχολικού ελέγχου για τη νέα χρονιά από την Ευρωκλινική Παίδων

Πακέτα προσχολικού ελέγχου για τη νέα χρονιά από την Ευρωκλινική Παίδων
Στο πλαίσιο του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που υλοποιεί, η Ευρωκλινική Παίδων θωρακίζει την υγεία των παιδιών λίγο πριν από την έναρξη των σχολείου
Η Ευρωκλινική Παίδων υποδέχεται τη νέα σχολική χρονιά με εξειδικευμένα πακέτα προληπτικού ελέγχου υγείας για όλους τους μαθητές.
Οπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, στο πλαίσιο του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που υλοποιεί, η Ευρωκλινική Παίδων θωρακίζει την υγεία των παιδιών λίγο πριν από την έναρξη των σχολείου και των εξωσχολικών τους δραστηριοτήτων και δημιουργεί τις σωστές προϋποθέσεις για φροντίδα και πρόληψη με απόλυτη ασφάλεια, παρέχοντας πακέτα εξετάσεων για παιδιά σε προνομιακές τιμές, για περιορισμένο χρονικό διάστημα.
Το συγκεκριμένο πρόγραμμα περιλαμβάνει εξειδικευμένα πακέτα ιατρικών εξετάσεων δίνοντας την ευκαιρία στους γονείς να επιλέξουν και να προγραμματίσουν εγκαίρως το παιδιατρικό checkup που ανταποκρίνεται στις ανάγκες των παιδιών τους για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς και την εγγραφή τους σε αθλητικές δραστηριότητες:
-Εξέταση από ΩΡΛ ή Οφθαλμίατρο ή Δερματολόγο - 20 ευρώ
-Εξέταση από ΩΡΛ & Ακοολογικό διάγραμμα - 30 ευρώ
-Mini Check up αίματος - 25 ευρώ
-Καρδιολογική εξέταση, Triplex καρδιάς, ΗΚΓ & Οφθαλμολογική εξέταση - 55 ευρώ
-Έλεγχο Παιδικής Παχυσαρκίας - 50 ευρώ
-Εκτίμηση μαθησιακών δυσκολιών - 100 ευρώ
Όλα τα πακέτα εξετάσεων βρίσκονται αναλυτικά και στην ιστοσελίδα της Ευρωκλινικής, ενώ ταυτόχρονα δίνεται η δυνατότητα στους γονείς να κλείσουν το ραντεβού τους online.
Οι εξετάσεις θα πραγματοποιούνται κατόπιν ραντεβού καλώντας στα τηλέφωνα 210 6416800-801 και θα προσφέρονται για περιορισμένο χρονικό διάστημα.
Στην Ευρωκλινική Παίδων τηρούνται από την 1η μέρα όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας ενάντια τον Covid- 19, αποτελώντας τον πιο ασφαλή ιατρικό προορισμό για το παιδί στο κέντρο της Αθήνας.

www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS