Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Πρεμιέρα σήμερα για το Athens Capital Hotel-MGallery της Λάμψα

tags :
Πρεμιέρα σήμερα για το Athens Capital Hotel-MGallery της Λάμψα
Ανοίγει σήμερα τις πύλες του και υποδέχεται τους πρώτους πελάτες του το ολοκαίνουριο Athens Capital Hotel-MGallery στο Σύνταγμα
Η πρώτη μεγάλη επένδυση που έλαβε σάρκα και οστά εν μέσω πανδημίας και σοβαρής κρίσης στον τουρισμό της Αθήνας και που δίνει ένα θετικό στίγμα, έρχεται από τη Λάμψα.
Ανοίγει σήμερα τις πύλες του και υποδέχεται τους πρώτους πελάτες του το ολοκαίνουριο Athens Capital Hotel-MGallery στο Σύνταγμα.


Με «soft opening» -όπως λένε στη γλώσσα των ξενοδόχων- λόγω των συνθηκών, αλλά με πολύ δυνατό μήνυμα για τον προορισμό και για την αγορά, καθώς συν τοις άλλοις, το νέο ξενοδοχείο είναι το πρώτο της αλυσίδας MGallery στην Ελλάδα, αλλά και η πρώτη συνεργασία της Λάμψα, συμφερόντων της οικογένειας Λασκαρίδη, με τον πολυεθνικό όμιλο Accor.


To Athens Capital Hotel-MGallery στεγάζεται στο κτίριο στη γωνία Πανεπιστημίου και Κριεζώτου, όπου λειτουργούσε παλαιότερα το Kings Palace, και μετέπειτα, στεγαζόταν η Αγροτική Τράπεζα.

Η επένδυση έφθασε τα 25 εκατ. ευρώ και το νέο ξενοδοχείο, που έρχεται να προστεθεί στα παρακείμενα «Μεγάλη Βρετανία» και «King George», διαθέτει 158 δωμάτια, 18 σουίτες και μία εντυπωσιακή Προεδρική Σουίτα.


Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης