Τελευταία Νέα
Ασφαλιστικά Νέα

Δεύτερη ευκαιρία για ένταξη στη ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ από τον Ιούνιο, επιβεβαίωση ΒΝ

tags :
Δεύτερη ευκαιρία για ένταξη στη ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ από τον Ιούνιο, επιβεβαίωση ΒΝ
Δεύτερη ευκαιρία να ενταχθούν στο μηχανισμό ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ από τους μήνες Ιούνιο και Ιούλιο, δίνει με απόφαση του ο υπουργός Εργασίας Γ. Βρούτσης
Δεύτερη ευκαιρία προκειμένου να ενταχθούν στο μηχανισμό ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ από τους μήνες Ιούνιο και Ιούλιο, δίνει με απόφαση του ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης.
Η απόφαση ελήφθη μετά το αυξημένο ενδιαφέρον που παρουσίασε το τελευταίο τριήμερο, όπως έγραψε το ΒΝ ΔΕΣ ΕΔΩ (https://bankingnews.gr/index.php?id=515461) από τις επιχειρήσεις, όπου εντάθηκαν περί τις 1.300 το τελευταίο τριήμερο του Αυγούστου, με αποτέλεσμα να αποφασιστεί παράταση του μέτρου μέχρι τις 4 Σεπτεμβρίου.
Με ρύθμιση που θα προωθηθεί αύριο θα δίνεται η δυνατότητα στις επιχειρήσεις-εργοδότες να υποβάλλουν υπεύθυνες δηλώσεις αναστολών συμβάσεων εργασίας εργαζομένων για τον μήνα Ιούλιο, από 31/8/2020 έως και  4/9/2020.
Δίνεται η δυνατότητα υποβολής υπεύθυνων δηλώσεων των εργαζομένων των οποίων οι συμβάσεις εργασίας τελούν σε αναστολή και υπεύθυνων δηλώσεων εργαζομένων με δικαίωμα επαναπρόσληψης (τομέας τουρισμού).
Στις 10 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθούν πληρωμές της αποζημίωσης ειδικού σκοπού για τους μήνες Ιούνιο και Ιούλιο.
Παρατείνεται  η προθεσμία υποβολής υπεύθυνων δηλώσεων των εργαζομένων ειδικών κατηγοριών της με αριθμ. πρωτ. οικ. 16073/287/22-4-2020 (Β’ 1547 και Β’ 1841) ΚΥΑ όπως ισχύει, έως και 30/9/2020.

Αντώνης Βασιλόπουλος
antonpaper@yahoo.com
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης