Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

ΧΑ: Διατήρηση των ανοδικών τάσεων περιμένουν οι αναλυτές – Τα αποτελέσματα εξαμήνου στο επίκεντρο

tags :
ΧΑ: Διατήρηση των ανοδικών τάσεων περιμένουν οι αναλυτές – Τα αποτελέσματα εξαμήνου στο επίκεντρο
Στο επίκεντρο θα βρεθούν οι μετοχές των Eurobank και Fourlis, καθώς οι εισηγμένες ανακοίνωσαν χθες μετά το κλείσιμο αποτελέσματα για το δεύτερο τρίμηνο
Τα εταιρικά αποτελέσματα θα τραβήξουν και σήμερα το ενδιαφέρον των επενδυτών, υποστηρίζουν οι αναλυτές, ενώ το ΧΑ θα λάβει κατεύθυνση και από τις αγορές του εξωτερικού.
Με το χρηματιστηριακό κλίμα να είναι καλό στο εξωτερικό, αναμένεται συνέχιση της ανοδικής αντίδρασης στο ΧΑ, αλλά η διατήρηση της συναλλακτικής δραστηριότητας σε χαμηλά επίπεδα συνεχίζει να προβληματίζει.
Στο επίκεντρο θα βρεθούν οι μετοχές των Eurobank και Fourlis, καθώς οι εισηγμένες ανακοίνωσαν χθες μετά το κλείσιμο αποτελέσματα για το δεύτερο τρίμηνο.
Τα αποτελέσματα και των δύο ομίλων χαρακτηρίζονται ικανοποιητικά από τους αναλυτές.
Σήμερα μετά το κλείσιμο της αγοράς δημοσιεύει αποτελέσματα η Motor Oil και η Σαράντης ενώ πριν το άνοιγμα δημοσιεύει η Τέρνα Ενεργειακή.

Eurobank Equities
Περιμένουμε το ΧΑ να παραμείνει σε θετικό έδαφος σήμερα καθώς οι αγορές του εξωτερικού δείχνουν πως έχουν τα καύσιμα για μία αντίδραση.

Euroxx
Περιμένουμε τα εταιρικά αποτελέσματα να συνεχίσουν να δίνουν τον τόνο.

Beta
Περιμένουμε ήπια άνοδο στη σημερινή συνεδρίαση με επιλεκτικές τοποθετήσεις συνδεόμενες με τις ανακοινώσεις εταιρικών αποτελεσμάτων.

Γ.Κ.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης