Τελευταία Νέα
Διεθνή

Bezos, Musk, Zuckerberg και Gates έχασαν μέσα σε μια μέρα 25 δισεκ. δολάρια

Bezos, Musk, Zuckerberg και Gates έχασαν μέσα σε μια μέρα 25 δισεκ. δολάρια
Ο S&P 500 έχοντας σύρει ένα χορό απωλειών τις προηγούμενες ημέρες, έκλεισε στις 4/9 με απώλειες 5,8%, ρίχνοντας τελικά κατά 25 δισεκ. την αξία των περιουσιών των ηγετών των κολοσσών τεχνολογίας
Φτωχότερους κατά 25 δισεκατομμυρία δολάρια βρίσκει το σημερινό, 4/9, άνοιγμα της Wall Street τους ηγέτες των τεσσάρων ισχυρών κολοσσών της τεχνολογίας Jeff Bezos, Elon Musk, Mark Zuckerberg και Bill Gates.
Αυτό είναι το συνολικό ποσό της απώλειας που υπέστησαν οι περιουσίες τους στο κλείσιμο της χθεσινής μέρας, Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου, παρά τις διορθωτικές κινήσεις του δείκτη S&P 500 ενδοσυνεδριακά, οι οποίες τον οδήγησαν να κλείσει τελικά, με απώλεις της τάξης του 5,8% σύμφωνα με το  CNBC.
Αναλυτικότερα:
Οι τεχνολογικές του S&P 500 έχοντας σύρει ένα χορό απωλειών τις προηγούμενες ημέρες, έκλεισαν με απώλειες 5,8%, ρίχνοντας τελικά κατά αρκετά δισεκατομμύρια την καθαρή αξία των περιουσιών ορισμένων από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο που είδαν το μπαλόνι του πλούτου τους τις τελευταίες εβδομάδες να φουσκώνει εξωπραγματικά, καθώς οι μετοχές τεχνολογίας είχαν τεθεί σε τροχιά ράλι.
    Η μετοχή της Amazon έκλεισε με απώλειες 4,63%, αφαιρώντας 9 δισεκ. δολάρια από την περιουσία του CEO Jeff Bezos.
    Ο επικεφαλής της Tesla, Elon Musk, έχασε επίσης 9 δισεκατομμύρια δολάρια, αφού οι μετοχές του έπεσαν κατά 9,02%.
    Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Facebook, Mark Zuckerberg, είδε τις μετοχές της εταιρίας του να πέφτουν κατά 3,76%, αφαιρώντας 4 δισεκ. δολάρια από την περιουσία του.
    Η περιουσία του πρώην Διευθύνοντος Συμβούλου της Microsoft Bill Gates υποχώρησε 3 δισεκατομμύρια δολάρια μετά από ολίσθηση κατά 6,19% της μετοχής.
Image
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης