Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

ΧΑ: Συνέχιση της συσσώρευσης με επιλεκτικές τοποθετήσεις και χαμηλό όγκο περιμένουν οι αναλυτές

tags :
ΧΑ: Συνέχιση της συσσώρευσης με επιλεκτικές τοποθετήσεις και χαμηλό όγκο περιμένουν οι αναλυτές
Η απουσία σημαντικών επιχειρηματικών ειδήσεων θα οδηγήσει σε μία ακόμα συνεδρίαση συσσώρευσης με χαμηλούς όγκους συναλλαγών 
Η απουσία σημαντικών επιχειρηματικών ειδήσεων θα οδηγήσει σε μία ακόμη συνεδρίαση συσσώρευσης με τους αναλυτές να περιμένουν πως ίσως να λάβει κατεύθυνση το ΧΑ και από τις αγορές της Ευρώπης.
Ο όγκος των συναλλαγών θα παραμείνει και σήμερα χαμηλός με τους επενδυτές να εστιάζουν στα εταιρικά αποτελέσματα.
Ο ΟΠΑΠ θα ανακοινώσει αποτελέσματα εξαμήνου στις 9/9 μετά το κλείσιμο της αγοράς, με τη Eurobank να αναφέρει πως θα είναι «όσο πιο καλά μπορούν» και τα EBITDA να υποχωρούν στο δεύτερο τρίμηνο κατά 92% και στα 7 εκατ. ευρώ.
Η εκτίμηση της ΑΧΕ είναι πως τα EBITDA στο σύνολο της χρήσης θα είναι κοντά στα 280-290 εκατ. ευρώ.
Σημειώνεται πως την ίδια μέρα θα ανακοικώσει αποτελέσματα και η Μυτιληναίος.
Την περασμένη Παρασκευή δημοσίευσε αποτελέσματα η Intralot με τις ζημιές να ανέρχονται στα 42,9 εκατ. ευρώ από ζημιές 30,8 εκατ. ευρώ στο περσινό πρώτο εξάμηνο.

Euroxx
Λόγω απουσίας σημαντικών ειδήσεων που θα μπορούσαν να δώσουν κατεύθυνση στην αγορά, περιμένουμε πως ο γενικός δείκτης θα συσσωρεύσει γύρω από τα τρέχοντα επίπεδα τιμών.

Eurobank Equities
Για σήμερα οι ελληνικές μετοχές στο ξεκίνημα της συνεδρίασης πιθανότατα θα αναζητήσουν κατεύθυνση από τις αγορές του εξωτερικού, υποστηριζόμενες από τη θετική ψυχολογία που επικρατεί στην Ευρώπη, ωστόσο με χαμηλούς όγκους συναλλαγών λόγω της αργίας στις ΗΠΑ.

Beta
Περιμένουμε η εγχώρια αγορά να συσσωρεύσει γύρω από τα τρέχοντα επίπεδα τιμών με κάποιες επιλεκτικές τοποθετήσεις να εκδηλώνονται λόγω των ανακοινώσεων εταιρικών αποτελεσμάτων εξαμήνου.

Γ.Κ.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης