Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Παπανικολάου (Δήμος Γλυφάδας): Με θερμικές πύλες και υγειονομικό υλικό όλα τα σχολεία

Παπανικολάου (Δήμος Γλυφάδας): Με θερμικές πύλες και υγειονομικό υλικό όλα τα σχολεία
Ο μοναδικός δήμος της χώρας που έχει εγκαταστήσει θερμοπύλες και θερμοκάμερες σε όλα τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης είναι ο Δήμος Γλυφάδας
Ο μοναδικός δήμος της χώρας που έχει εγκαταστήσει θερμοπύλες και θερμοκάμερες σε όλα τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης είναι ο Δήμος Γλυφάδας.
Οι προετοιμασίες για την έναρξη της σχολικής χρονιάς κορυφώνονται, ώστε να είναι όλα στην εντέλεια την προσεχή Δευτέρα, 14 Σεπτεμβρίου.
Καθημερινά, από νωρίς το πρωί, ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου επισκέπτεται ένα ένα τα σχολικά συγκροτήματα της χώρας, συνοδευόμενος από τους αρμόδιους Αντιδημάρχους Παιδείας και Αθλητισμού Περικλή Δορκοφίκη και Καθαριότητας και Ανακύκλωσης Άννυ Καυκά, συνομιλεί με τους διευθυντές των σχολικών μονάδων και τους εκπαιδευτικούς, επιβλέπει τις εργασίες καθαρισμού και απολύμανσης, μεριμνά ώστε να καλύπτονται πάραυτα οι όποιες ελλείψεις διαπιστώνονται.
Τα συνεργεία καθαρισμού πλένουν και απολυμαίνουν ενδελεχώς τους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους των κτιρίων, οι θερμικές πύλες είναι εγκατεστημένες στις εισόδους για την καθημερινή θερμομέτρηση μαθητών, εκπαιδευτικών και όλου του προσωπικού, τα αντισηπτικά βρίσκονται στις έδρες, τα παγούρια στα θρανία, ενώ οι πάνινες μάσκες αναμένεται να φθάσουν εντός των επομένων 24ώρων. 
Για κάθε ενδεχόμενο, ο Δήμος Γλυφάδας έχει μεριμνήσει ώστε να υπάρχει ήδη σε κάθε σχολείο ο απαιτούμενος αριθμός μασκών μιας χρήσης για μαθητές και εκπαιδευτικούς. "Είμαστε στην τελική ευθεία για την έναρξη της σχολικής χρονιάς, είμαστε πανέτοιμοι, οι θερμικές πύλες ήδη έχουν τοποθετηθεί σε όλα τα σχολεία της πόλης μας, υγειονομικό υλικό υπάρχει παντού, καθαρισμοί, απολυμάνσεις, προσωπικό θα κάνει διπλές βάρδιες στην καθαριότητα, όλα είναι έτοιμα για να ξεκινήσει η νέα σχολική χρονιά με ασφάλεια και με τις καλύτερες προϋποθέσεις για τα παιδιά μας και την εκπαιδευτική κοινότητα", δήλωσε ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης