Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Κυριακή καθαριότητας και απολύμανσης στα Εξάρχεια – Μπακογιάννης: Κινητοποιούμε τον μηχανισμό του Δήμου σε κάθε γειτονιά

Κυριακή καθαριότητας και απολύμανσης στα Εξάρχεια – Μπακογιάννης: Κινητοποιούμε τον μηχανισμό του Δήμου σε κάθε γειτονιά
"H ανάγκη για καθαριότητα σε κάθε γειτονιά, είναι καθημερινή", δήλωσε ο  Κώστας Μπακογιάννης
Η καθαριότητα σε κάθε γωνιά της πόλης αποτελεί για τον Δήμο Αθηναίων κορυφαία προτεραιότητα και οι προσπάθειες που καταβάλλονται σε αυτή την κατεύθυνση είναι συνεχείς και εντατικοποιούνται διαρκώς.
Οι Κυριακές καθαριότητας ξεκίνησαν τον περασμένο Ιανουάριο και έκτοτε επαναλαμβάνονται και διευρύνονται, περιλαμβάνοντας όλο και περισσότερα σημεία και στις επτά Δημοτικές Κοινότητες της Αθήνας.
Μαζί με τις παρεμβάσεις που γίνονται στην διάρκεια κάθε εβδομάδας σε πλατείες, πάρκα και πεζόδρομους αλλά και το καθημερινό πρόγραμμα καθαριότητας του Δήμου Αθηναίων,  αποτελούν πυλώνες της διαρκούς προσπάθειας για πιο καθαρή πόλη.
Την Κυριακή 13/9  ήταν η σειρά της περιοχής των Εξαρχείων να καθαριστεί και να απολυμανθεί από τους ανθρώπους της Διεύθυνσης Καθαριότητας και Ανακύκλωσης.
Οι άνθρωποι της Διεύθυνσης Καθαριότητας και Ανακύκλωσης ξεκίνησαν στις 7 το πρωί και χρησιμοποιώντας 6 μεγάλα πλυστικά, 5 μικρά πλυστικά, 5 σάρωθρα και 2 υδροφόρες χωρητικότητας δέκα τόνων, «σάρωσαν» δρόμους, πεζοδρόμια, πεζόδρομους και άλλα σημεία των Εξαρχείων σκουπίζοντας, καθαρίζοντας, πλένοντας και απολυμαίνοντας.
Η επιχείρηση κράτησε μέχρι το μεσημέρι και απλώθηκε σε μια μεγάλη περιοχή της ιστορικής συνοικίας της πρωτεύουσας, ενώ την επόμενη Κυριακή η συγκεκριμένη δράση έχει σχεδιαστεί να γίνει στην Κυψέλη.
«Αυτός είναι ο τρόπος που καθαρίζουμε πλέον την πόλη.
 Με την κινητοποίηση του μηχανισμού μας στο σύνολό του, σε κάθε περιοχή της Αθήνας, κάθε μέρα.
Γιατί η ανάγκη για καθαριότητα σε κάθε γειτονιά, είναι καθημερινή», δήλωσε ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης